Fotbal intern

Cătălin Golofca, în lacrimi după ce FC Botoșani a ratat play-off-ul: „Am avut dureri mari din primele minute”

03.03.2019 | 19:23
Catalin Golofca in lacrimi dupa ce FC Botosani a ratat playofful Am avut dureri mari din primele minute

FC Botoșani a ratat play-off-ul în Liga 1 Betano, după înfrângerea suferită în compania celor de la Viitorul Constanța, scor 0-1. Moldovenii s-au arătat dezamăgiți de faptul că nu au putut duce cursa de recuperare până la final. Cel mai afectat a fost Cătălin Golofca. Fostul jucător al FCSB avea lacrimi în ochi când a vorbit despre ratarea obiectivului.

Cătălin Golofca, după ce a ratat play-off-ul cu FC Botoșani

„Suntem triști că am ratat calificarea în play-off. Păcat că nu ne-am calificat. Dacă aș fi marcat la acea fază, eram în play-off. Vreau să îmi cer scuze fanilor și colegilor. Am muncit enorm și sunt foarte trist. Din păcate suntem în play-out. Nu avem ce face. Vom merge acasă, vom avea noi discuții și ne dorim să terminăm pe locul 7”, a spus Cătălin Golofca, după meci.

Mijlocașul a vorbit și despre intrarea lui Ianis Hagi din prima parte a meciului și susține că a jucat cu dureri la gleznă: „A fost o intrare *arată spre crampoanele de pe jambieri*, am avut dureri foarte mari și am jucat așa din primele minute.”

Răzvan Oaidă, după ce FC Botoșani a ratat play-off-ul

Și viitorul jucător al FCSB, Răzvan Oaidă, a comentat cu privire la faptul că FC Botoșani a ratat play-off-ul: „Au fost mult mai agresivi decât noi și asta a făcut diferența. Sincer, nu știu dacă era de roșu intrarea lui Ianis Hagi, nu am văzut reluări dar nu vreau să acuz arbitrajul. Nu putem să ne găsim scuze. Noi va trebui să muncim mult în play-out. Eu sunt concentrat pe ce am de făcut la Botoșani și când oi ajunge acolo, voi vedea. Eu trebuie să rămân concentrat pentru că mai este mult de lucru.”

  • 18 puncte va avea FC Botoșani la începutul play-out-ului