Life

Fața neștiută a lui Cătălin Moroșanu. Cu două facultăți terminate, sportivul s-a apucat de o nouă școală și de… scris!

”Fiorosul” Cătălin Moroșanu s-a apucat de... scris! Luptătorul urmează în același timp o nouă școală, pe lângă cele două facultăți pe care le-a absolvit cu brio.
12.11.2021 | 16:29
Fata nestiuta a lui Catalin Morosanu Cu doua facultati terminate sportivul sa apucat de o noua scoala si de scris
Cătălin Moroșanu, luptător de kickbox. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu surprinde pe zi ce trece. Luptătorul de kickboxing nu se oprește din visat, iar noile sale idealuri nu au nicio legătură cu imaginea creată în ultimii ani.

”Moartea din Carpați” a descoperit în ultima vreme că se pricepe la scris. Sportivul lucrează la ceva grandios, încercând să îi ajute pe cei care nu știu cum să își îndeplinească marile vise.

ADVERTISEMENT

Puțini știu faptul că kickboxerul a terminat două facultăți, printre care Dreptul, și că înainte să devină un nume mare în lumea sportului și-a dorit să fie polițist.

Lucruri mai puțin știute despre Cătălin Moroșanu

Moroșanu a povestit la Teo Show despre noile sale proiecte, printre care o carte despre experiențele sale. Pe lângă scriitură, Moro face și o școală de antrenorat, dorindu-și să vină în calea tinerilor care vor să facă performanță în kickbox sub bagheta sa magică.

ADVERTISEMENT

Prezent în platoul Teo Show, Moro a spus că orice om poate fi un super-erou pentru cei din jur și că fiecare ar trebui să dea o mână celor care nu știu să se ridice în îndeplinirea scopurilor lor.

„Chiar am talent la scris. Am zis, e ok. Mi-a dat Dumnezeu tot. Cum pot dărui eu înapoi? Scriind prin tot ce am trecut eu. Am trecut prin foarte multe greutăți”, a povestit Cătălin Moroșanu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, întrebat cum se poate pune în practică un vis, a avut răspunsul pe loc: „Trebuie să vocalizezi visul și să-l pui în subconștientul tău”.

De la fanul Final 16, la unul din oamenii de pe ring

„Eu am făcut asta. Dacă vreau să am multe academii, trebuie să stabilizez în primul rând afacerea”, a adăugat Moroșanu, care are în plan dezvoltarea unei academii personale în care tinerii pot face performanță în lumea sporturilor de contact.

ADVERTISEMENT

Moroșanu și-a amintit și cum s-a apucat de kickboxing. În perioada în care își dorea să fie polițist, Cătălin urmărea cu mare interes tot felul de evenimente din acest sport.

L-a impresionat foarte mult Final 16 din Japonia, unde a reușit să ajungă. „Final 16, Tokyo, Japonia. Mă uitam la meciuri. Pe urmă se ajunge la Final 8, unde se luptă între ei. Acolo e lupta grea și am reușit să ajung acolo luptând”, a spus Moroșanu la Teo Show.

Îndrăgitul fost concurent de la Survivor România a dezvăluit în aceeași emisiune că pasiunea pentru kickbox a venit pe parcurs, neavând nicio legătură cu studiile sale. Bărbatul a terminat o facultate de Drept și este masterand în Istorie și Filozofie.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”