Fotbal intern

Câte bilete s-au vândut pentru România U21 – Liechtenstein U21! Interes uriaş în Ploieşti

16.10.2018 | 15:18
Cate bilete sau vandut pentru Romania U21  Liechtenstein U21 Interes urias in Ploiesti

Meciul România U21 – Liechtenstein U21 a stârnit un interes uriaş în Ploieşti, iar biletele pentru partida care se va disputa marţi, de la ora 21:00, s-au vândut cu repeciziune. În aceste condiţii, selecţionata antrenată de Mirel Rădoi are şanse mari să joace în faţa unor tribune arhipline şi să înregistreze un nou record de asistenţă.

Echipa naţională de tineret a României mai are nevoie de un punct în meciul cu Liechtenstein U21 pentru a se califica la Campionatul European de tineret de anul viitor. Până la ora 12:00, organizatorii au vândut aproape 12.000 de bilete pentru partida care se va disputa pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Câte bilete s-au vândut pentru România U21 – Liechtenstein U21. Câte tichete mai sunt disponibile

După ce s-au vândut 12.000 de bilete pentru meciul România U21 – Liechtenstein U21, fanii mai au la dispoziţie 5.000 de tichete pentru a umple stadionul “Ilie Oană”. La partida precedentă din preliminariile pentru Campionatul European U21, victoria în faţa Ţării Galilor, scor 2-0, au asistat 12.588 de spectatori pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei de tineret a României, se aşteaptă la un număr cât mai mare de spectatori pentru ultimul meci din grupă. “E frumos că jucăm ultima partidă, decisivă să spun așa, acasă, în fața unui număr mare de spectatori. Sperăm să ieșim și victorioși pentru că nu putem aborda meciul la egal, chiar daca jucăm cu ultima clasată din grupă. Trebuie să abordăm meciul ca și cum am avea nevoie de o victorie”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Liechtenstein U21. Din 1998 nu s-a mai calificat echipa naţională de tineret a României la un Campionat European U21, ediţia din urmă cu 20 de ani fiind organizată în ţara noastră.

Câte bilete s-au vândut pentru România U21 - Liechtenstein U21, meci care se dispută la Ploieşti
Câte bilete s-au vândut pentru România U21 – Liechtenstein U21, meci care se dispută la Ploieşti
Tags: