News

Câți bani a încasat Irena Boclincă, după ce a câștigat FINALA iUmor. Cecul imens emis de Antena 1

02.06.2019 | 01:01
Cati bani a incasat Irena Boclinca dupa ce a castigat FINALA iUmor Cecul imens emis de Antena 1

Câștigătorul iUmor, anunțat în finala de sâmbătă, 1 iunie 2019, a fost Irena Boclincă. După săptămâni întregi de competiție, confruntându-se cu cei mai buni umoriști din țară, cel ales de telespectatori a luat un cec în valoarea de 20.000 de euro, echivalentul adică 94,000 de lei. Ea a decis să-i doneze banii lui Vasi Borcan, un alt finalist de la iUmor, care este paralizat în scaunul cu rotile

Câștigătorul iUmor a câștigat 20.000 de euro

Delia Matache, Mihai Bendeac și Cheloo au oferit spectacol alături de concurenții din cel de-al șaselea sezon iUmor și au fost martorii, împreună cu telespectatorii, celor mai spectaculoase momente de stand-up comedy televizate vreodată. Show-ul de la Antena 1 a rezistat în timp mergând pe o rețetă simplă: umorul va vinde întotdeauna, iar românul are simțul umorului din plin.

În finala iUmor au ajuns Florin Gheorghe, cel care a făcut câteva glumițe pe seama comunității rrome din care face parte, dar și Trupa Mici, formată din Mihai și Cici (de aici vine și numele trupei). S-au mai calificat în marea finală și Serghei Dîm, trimis de fani prin votul pe aplicația emisiunii, Inocențiu și Orlando, George Țintă și Magdalena Chihaia.

Irena Boclincă a făcut senzație la iUmor. Sursa foto: ANTENA 1

A fost ediție cu multe surprize

Una din surprize a fost calificarea în finală, pentru a treia oară în sezonul șase, a lui Adi Bobo, alături de Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză și Florin Siriac. Irena s-a remarcat cu un moment bestial, care s-a viralizat imediat pe Internet. Irena a imitat-o pe Viorica Dăncilă, premierul României, iar fanii au înroșit butonul de share pe Facebook cu momentul ei.

iUmor a lansat de-a lungul celor șase sezoane o serie de umoriști celebri din țara noastră. Primul sezon a fost câștigat de Vlad Grigore, cel de-al doilea de către Maria Popovici, al treilea de Doina Teodoru. Sezonul patru a fost adjudecat de către Ana Maria Calița, iar cel de-al cincilea a fost luat de Andrei Cojocaru.