Fotbal intern

Câţi bani face Unirea Alba Iulia din meciul cu FCSB din Cupa România! Au adus o tribună mobilă

27.09.2018 | 12:42
Câţi bani va câştiga Unirea Alba Iulia din meciul cu FCSB din Cupa României

Unirea Alba Iulia – FCSB se va disputa joi, de la ora 21:30, în 16-imile de finală ale Cupei României, iar ardelenii vor da o adevărată lovitură financiară cu ocazia acestui meci. Toate biletele pentru partida care se va disputa pe stadionul “Minaur” din Zlatna au fost vândute ca pâinea caldă.

Ardelenii au pus în vânzare 2.750 de bilete pentru meciul Unirea Alba Iulia – FCSB, iar tichetele s-au vândut în doar câteva ore. “Am avut cereri de 3-4 ori mai mari, față de câte bilete am primit”, au anunţat oficialii clubului Unirea Alba Iulia. 2.600 de bilete au fost vândute la preţul de 50 de lei, iar fanii care au fost şi la meciul cu Metalurgistul Cugir au primit o reducere de 10 lei. Alte 150 de tichete, în sectorul cu scaune, au fost disponibile la preţul de 70 de lei.

Câţi bani a câştigat Unirea Alba Iulia din biletele vândute la meciul cu FCSB din Cupa României

Unirea Alba Iulia a dat lovitura cu vânzarea biletelor pentru meciul cu FCSB din Cupa României. În total, ardelenii au câştigat 140.050 de lei (aproximativ 30.000 de euro). Pentru meciul de pe stadionul “Minaur” din Zlatna, organizatorii au adus special o tribună mobilă, cu o capacitate de 600 de locuri. Cu toate acestea, jucătorii echipei din Alba Iulia şi-ar fi dorit ca meciul cu FCSB să se fi disputat pe stadionul “Cetate”. “Este trist că nu am putut organiza meciul pe stadionul Cetate, unde sunt convins că ar fi fost 10-12 mii de spectatori. Ne-am fi motivat altfel în aceste condiţii. Sper să ne ridicăm la nivelul lor joi seară, să ne autodepășim și să încercăm să ducem meciul cât mai mult spre prelungiri și penalty-uri de departajare. Eu zic că vor avea un meci greu cu noi cei de la FCSB”, a declarat Paul Păcurar, mijlocaşul celor de la Unirea Alba Iulia.

Câţi bani va câştiga Unirea Alba Iulia din meciul cu FCSB din Cupa României, care se va juca pe stadionul "Minaur" din Zlatna
Câţi bani va câştiga Unirea Alba Iulia din meciul cu FCSB din Cupa României, care se va juca pe stadionul “Minaur” din Zlatna