Fotbal international

Procuratura a anunţat cauza oficială a decesului lui Davide Astori

O anchetă a fost deschisă în Italia pentru a stabili cauzele decesului lui Davide Astori, 31 de ani, care se afla la Udine, pentru un meci de Serie A.
04.03.2018 | 17:17
Procuratura a anuntat cauza oficiala a decesului lui Davide Astori

“Jucătorul a murit din cauze naturale. Este vorba despre un stop cardio-respirator. Este ciudat că un sportiv profesionist poate fi lovit de o asemenea afecţiune, dar lucruri imprevizibile se întâmplă adesea, din păcate”, a declarat Antonio De Nicolo, omul care investighează decesul lui Davide Astori.

Davide Astori avea 31 de ani şi a murit în somn, în camera sa din hotelul unde era cazată toată echipa, la Udine, pentru partida cu Udinese, din Serie A, care urma să se dispute astăzi. Toate partidele ce trebuiau să se dispute astăzi în Serie A au fost amânate.

CITEŞTE ŞI:

– Secretul pe care îl ştiau doar Davide Astori şi soţia lui! Multă lume venea la ei în casă, dar nu bănuiau asta! Gestul pe care l-au făcut faţă de o româncă din Suceava

– Scene ŞOCANTE în Spania! Când a aflat că prietenul său, Astori, a murit, jucătorul A LEŞINAT pe teren

 

– Părinţii lui Davide Astori au ajuns la locul decesului! Momente CUMPLITE… Autopsia căpitanului…

– Cum este posibil să moară subit un sportiv la 31 de ani? Ce spune medicul echipei

– Gigi Buffon, scrisoare de adio CUTREMURĂTOARE! Cuvintele pentru fiica lui Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, te vor face să plângi! “Să ştii că tatăl tău a fost …”

– Ianis Hagi şi Adi Mutu, distruşi de moartea fostului coleg! “NU SE POATE… NU poate fi adevărat…”

“Din păcate se poate întâmpla şi s-a întâmplat. Acest lucru trebuie să crească cercetările pentru a depista asemenea probleme şi a preveni asemenea tragedii in viitor. În Italia stăm în avangardă pentru a preveni morţile subite. Este o patologie pe care o studiem în Italia mai mult ca în orice altă ţară”, a spus medicul lui Napoli, Alfonso de Nicola, despre decesul lui Astori. 

Tags: