News

Caz înfiorător la Tecuci! O tânără a fost găsită mâncată de câini la marginea orașului! Confuzie uriașă a polițiștilor

30.08.2019 | 10:58
Ionela Mocanu a scris pe o rețea de socializare că a fost dorința ei să plece de acasă. Sursa foto - facebook

Caz înfiorător la Tecuci acolo unde un cioban a văzut cum câinele lui a plecat de lângă el și a început să tragă de ceva. Când bărbatul s-a apropiat a constatat că animalul descoperise corpul unei femei tinere. Acesta nu a ezitat o clipă și a alertat imediat autoritățile. Cadavrul tinerei era sfâșiat deja de câini. Din primele informații, se părea că este vorba despre Ionela Mocanu, o tânără de 22 de ani din Perșinari, județul Dâmbovița, dispărută de acasă.

Caz înfiorător la Tecuci!

Femeia, mama unui copil de 2 ani a auzit însă de varianta Poliției și a intrat imediat pe o rețea de socializare acolo unde a precizat că este vie și nevătămată, doar că a ales să plece de acasă pentru a începe o viaţă nouă. Între timp, informaţia a fost confirmată și de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa. „Va rog sa numai vorbiți de mine fel și fel de minciuni. Am plecat pentru că mi-am găsit pe altcineva și vreau sa incep o viață nouă.

Sunt bine și va rog sa mă lăsați în pace cu știrile voastre de 2 lei”, a scris tânăra. Preț de câteva ore însă, zeci de site-uri de ştiri din România au anunţat că Ionela Mocanu este femeia găsită moartă, dezbrăcată şi sfâşiată de câini pe un câmp. De remarcat că tânăra a plecat de acasă marţi dimineaţă, în jurul orei 05.00, iar familia a dat-o dispărută. Aceasta şi-a lăsat acasă copilul de doi ani şi a anunţat că nu o mai interesează nimeni și nimic din trecut.

Caz înfiorător la Tecuci! Tanara confundată
Poliția a crezut că trupul sfâșiat de câini îi aparține Ionelei Mocanu. Sursa foto – facebook

O tânără a fost găsită mâncată de câini la marginea orașului!

Mai exact și pe înțelesul tuturor, tânăra a plecat la un alt bărbat pe care l-a cunoscut de curând şi cu care a început o relaţie fără să își mai anunțe familia. Între timp, trupul neînsufleţit despre care se credea că îi aparține Ionelei Mocanu, a fost transportat la morgă, iar poliţiştii şi procurorii din Tecuci au deschis o anchetă pentru identificarea victimei şi stabilirea cauzei decesului. „Luăm în calcul orice variantă.

Căutăm în baza de date, analizăm lista cu persoane dispărute. Pe corpul femeii s-au găsit mușcături serioase de câine, rămâne de văzut dacă acestea au provocat și moartea”, au transmis reprezentanți ai Poliției