News

Cazul Caracal se complică. Ce s-a aflat despre oasele găsite în curtea lui Gheorge Dincă – surse

27.07.2019 | 21:45
Cazul Caracal se complica Ce sa aflat despre oasele gasite in curtea lui Gheorge Dinca  surse

Cazul Caracal se complică, deoarece oasele găsite de procurori par a fi umane, dar sunt destul de vechi, după cum au declarat surse pentru Mediafax. Procurorii susțin chiar și că cenuşa recoltată este veche, ceea ce îngreunează puternic ancheta.

Oasele găsite în curtea criminalului de la Caracal par umane, dar sunt foarte vechi

De asemenea, sursele citate au spus că în zona locuinţei nu a fost găsit sânge, până vineri seara. Rămăşiţele umane au fost trimise pentru expertizare Institutului Naţional de Medicină Legală. De altfel, Gheorghe Dincă nu a fost reţinut şi arestat pentru crimă, ci pentru viol şi trafic de minori.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, este tatăl a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane şi bijuterii, în special inele, care i-ar fi aparţinut Alexandrei Măceșanu. Mai mult, se pare că și în mașina lui a fost găsit un obiect care aparținea fetei de 15 ani. Unul dintre cerceii copilei a fost găsit pe bancheta mașinii ui Gheorghe Dincă.

Oase umane gasite in curtea criminalului de la Caracal
Oase umane gasite in curtea criminalului de la Caracal

Ce a făcut operatorul de la 112!

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată, bătută și violată. Mai mult, fata a descris locuința în care se afla ținută, dar l-a descris și pe atacatorul său.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect, după ce au așteptat mai bine de patru ore la poarta sa.

În spațiul public au apărut detalii halucinante din cazul desparițiilor din Caracal! Se pare că la ultimul apel făcut de Alexandra către 112, fata i-a spus operatorului că vine agresorul și a închis telefonul. Reacția operatorului de la 112 a fost una apropiată cu nebunia! Acesta a sunat înapoi pe numărul după care sunase Alexandra de nu mai puțin de 9 ori, deși auzise foarte bine că agresorul intra în cameră!