ADVERTISEMENT
Life

Ce a apărut pe pagina lui Dan Bittman după declarațiile controversate făcute în ultima vreme

Autor: Dan Suta | 13.11.2020 | 12:16
Ce a apărut pe pagina lui Dan Bittman după declarațiile controversate făcute în ultima vreme
Dan Bittman, criticat și apreciat de români după declarațiile făcute despre Covid. Foto: Facebook

Dan Bittman a devenit persoana publică numărul unu în ultimele zile din cauza declarațiilor controversate făcute despre cum e gestionată pandemia de coronavirus. Nu au întârziat să apară reacțiile pe pagina sa de Facebook: îl susține sau nu lumea?

ADVERTISEMENT

Cântărețul a avut o serie de ieșiri, unele legitime, altele ciudate pentru majoritatea oamenilor, în legătură cu pandemia de coronavirus și felul în care se ocupă autoritățile de această problemă.

Zilele trecute, solistul trupei Holograf a atins punctul culminant al expunerilor sale pe marginea subiectului anului 2020 și a comentat despre vedetele infectate de la noi spunând, nici mai mult, nici mai puțin, că Andreea Esca și-a înscenat boala, că nu a avut deloc Covid.

Dan Bittman, nostalgic după concertele de altădată

Bittman a postat astăzi mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook de la un concert susținut pe 19 februarie la Sala Palatului, iar descrierea e mai mult decât sugestivă: „Ca să înțelegeți ce ați pierdut”.

ADVERTISEMENT

Oamenii au reacționat în toate felurile la postarea lui, mulți dintre cei care îl apreciază aplaudându-l pentru ieșirile sale, scriind că este un om curajos, spre deosebire de alte persoane publice.

„Atâta timp ,cât printre noi mai sunt oameni care gândesc cu mintea lor și au curaj să nu stea în “poziția ghiocelului”,mai există o urmă de speranță! Și asta în ciuda tuturor “botaniștilor” de profesie!

Respect, Dan! Respect, “Holograf”! Și nu vă opriți din încercările voastre de ” a da la o parte norii din calea Soarelui” ! Chiar dacă unii nu conștientizează încă, noi TOȚI avem nevoie de El!”, este unul dintre zecile de comentarii de pe pagina artistului.

ADVERTISEMENT

Nu toată lumea îi susține pozițiile publice

„Muzica a dispărut, arta a dispărut, socializarea a dispărut. Ceea ce nu înțeleg mulți oameni este faptul ca asta se dorește a fi noua normalitate. Totul pentru ,,binele,, nostru; Prin tot ce faci Bitman ai compromis tot. Carieră, formatie Mare păcat! Totuși iti doresc sănătate și să nu ai parte de Covid. Este crunt. Aseară mi a. Decedat un vecin. Trist tov bitmanescu. Rușine!”, au scris alții.

„BĂi băiatule …. păcat ca nu ți-a dat Dumnezeu și minte pe lângă voce. Trist!”, a comentat altcineva. După cum se poate vedea, se confirmă un lucru pe care l-a spus Bittman, unde nu putem decât să îi dăm dreptate: lumea este divizată mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!