News

Ce a cerut Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Discursul emoționant: “Vă iartă”

02.05.2019 | 15:18
Iulia Albu a ținut un discurs la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Foto: libertatea.ro

Iulia Albu a ținut un discurs emoționant la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a fost condus pe ultimul drum astăzi, la Cimitirul Progresul din București, unde a fost și îngropat după slujba ținută de un sobor de preoți. Pe lângă criticul de modă, la finalul slujbei, și Ilinca Vandici a avut câteva cuvinte de adresat.

Iulia Albu: ”Nimeni nu l-a înțeles. El vă iartă”

„Te iubim, Răzvan”, a declarat Ilinca Vandici încercând cu greu să își stăpânească lacrimile. „A fost un om care a făcut multe greșeli, nimeni nu l-a înțeles. El vă iartă”, a declarat Iulia Albu, adresându-se celor prezenți. “Trebuie să ne amintim de Răzvan Ciobanu şi mai puţin de greşelile pe care le-a făcut ca om.

Multă lume a venit astăzi aici. Răzvan ar râde!”, a spus Iulia Albu pentru Antena Stars. De la designer și-au luat rămas buni și Cătălin Botezatu, Vica Blochina, Alin Gălățescu și Raluca Bădulescu, printre alții. Și Cătălin Botezatu a avut un mesaj de adresat la înmormântare reporterilor de la Antena Stars.

Iulia Albu a atras privirile la înmormântarea designer-ului. Foto: libertatea.ro

Cătălin Botezatu: ”Răzvan rămâne acel copil minunat”

„Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greşim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit foarte tare şi, nu în ultimul rând, a prietenilor. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat.

A fost  declarat la începutul carierei sale copilul minune al modei româneşti – un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este bun. Ne pare rău că ne despărţim astfel de el atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin şi fie ca ce se va întâmpla de acum încolo să fie luminat! Dumnezeu să te ierte”, a spus Bote în fața reporterilor.

Medicii legiști au stabilit că Răzvan Ciobanu suferise în urma accidentului o anemie acută. Hemoragia internă provocată de un politraumatism cu ruptură de aortă reprezintă cauza oficială a morții. Creatorul de modă și fostul jurat de la Bravo, ai stil s-a stins din viață într-un Range Rover în comuna Săcele din județul Constanța.

Răzvan se supărase cel mai probabil pe cineva după petrecerea de la Sunwaves. Conform martorilor și prietenilor care l-au văzut ultima oară, acesta se îndrepta spre București, însă se pare că a greșit drumul. Urma să ajungă la ziua de naștere a Vicăi Blochina, care se ținea în Vâlcea.