News

Ce a dezvăluit Emma Neagu, gimnasta de la Românii au Talent înainte să moară: “Efectiv nu am alte opțiuni de tratament”

13.04.2019 | 11:04
Emma Neagu a avut dureri cumplite, inainte de a muri

Emma Neagu, gimnasta de la ”Românii au Talent” care a impresionat o lume întreagă cu povestea ei de viață, a murit în niște dureri groaznice. O asociație din America din care făcea parte și Emma Neagu a postat un mesaj în care a dezvăluit ultimele zile din viața Emmei Neagu.

Cancerul se răspândise în corpul lui Emma Neagu

“(…). Emma a fost o lumină strălucitoare, care a avut o pasiune pentru dans și gimnastică. Ea ne-a spus recent că avea mari dureri și că gimnastica și dansul nu mai sunt «pe radarul său». Ne-a scris: «Sunt ținută pe morfină și asta e. Efectiv nu am alte opțiuni de tratament???». 

Noi suntem foarte triști pentru vestea primită, însă nu avem niciun dubiu că Emma este în Rai și face roata și flipsuri în timp ce noi facem această postare. Vă rog să lăsați un mesaj pentru familia Emmei”, au scris oficialii de la TheTruth365 – o asociație care susține copiii care luptă împotriva tuturor formelor de cancer.

Emma Neagu
Emma Neagu a facut spectacol pe scena Romanii au Talent

”Fata care dansa în mâini” a murit la vârsta de doar 15 ani

După numărul care i-a lăsat cu gura căscată pe toți fanii emisiunii ”Românii au Talent”, difuzată de Pro TV, mama adolescentei Emma Neagu a mărturisit că ultimele analize făcute atunci au dezvăluit un lucru tulburător. Chiar dacă fata dansa și făcea gimnastică atunci, iar starea sa era una bună, mama fetei a spus că analizele arătau că teribila maladie se răspândea în corpul lui Emma.

Tumorile ajunsese la plămâni și începeau să facă probleme. Anunțul morții fetei care a dansat la ”Românii au Talent” a înlăcrimat o țară întreagă. Mii de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare prin care fanii fetei și-au luat rămas bun de la cea care a fost Emma Neagu, ”fata care dansa în mâini”, așa cum a vrut ea să-și amintească lumea de ea.