Premier League

Ce a promis Claudio Ranieri dacă Fulham nu primeşte niciun gol în următorul meci: “Pizza nu mai e suficientă”

17.11.2018 | 10:13
Ce a promis Claudio Ranieri daca Fulham nu primeste niciun gol in urmatorul meci Pizza nu mai e suficienta
ADVERTISEMENT

Claudio Ranieri a preluat-o pe Fulham după ce Slavisa Jokanovic a fost demis din cauza rezultatelor slabe ale echipei. Formaţia din capitala Angliei ocupă ultimul loc în Premier League şi are cea mai slabă defensivă din campionat, cu 31 de goluri primite în 12 etape. Antrenorul italian s-a gândit cum îi va premia pe jucători dacă defensiva nu va mai da greş în următorul meci, contra lui Southampton.

“Pentru noi, italienii, e important să păstrăm poarta neatinsă. E nevoie să jucăm bine în apărare. Iar când spun asta încep de la atacanţi. Trebuie să promit ceva mai bun, pizza nu mai e suficientă. Nu ştiu, trebuie să mă gândesc. Mai bine mergem toţi la McDonald’s”, a declarat Claudio Ranieri.

ADVERTISEMENT

Claudio Ranieri repetă la Fulham promisiunea făcută la Leicester City

În sezonul 2015-16, Claudi Ranieri, actualul antrenor al lui Fulham, stătea pe banca lui Leicester City şi le făcea jucătorilor o promisiune asemănătoare. Atunci, antrenorul italian le-a transmis fotbaliştilor că vor primi pizza după primul meci în care echipa nu va primi gol. “Are carbohidraţi, e bună pentru muşchi”, declara Claudio Ranieri în momentul în care le-a făcut cinste cu pizza jucătorilor de la Leicester City.

“Este o onoare să accept propunerea domnului Khan și o oportunitate să antrenez Fulham, un club fantastic cu tradiție și istorie. Obiectivul acestui club nu ar trebui să fie niciodată doar supraviețuirea în Premier League. Trebuie să fim tot timpul un adversar dificil și trebuie să obținem ceea ce ne propunem. Această echipă este plină de talente, nu ar trebui să fie pe ultimul loc. Știu că Fulham este capabilă de rezultate mult mai bune, vom lucra pentru a ne atinge potențialul începând de la meciul cu Southampton”, a susţinut Claudio Ranieri după ce a semnat contractul cu Fulham. În 2016, antrenorul italian a produs marea surpriză cu Leicester City, când “vulpile” au câştigat campionatul în Anglia.

ADVERTISEMENT
Ce promisiune le-a făcut Claudio Ranieri jucătorilor de la Fulham
Ce promisiune le-a făcut Claudio Ranieri jucătorilor de la Fulham