Sporturi

Ce a spus Halep după meciul nebun cu Alexandrova: „Mi-a fost un pic teamă”. Despre prezența lui Cahill și cum se distrează la Cincinnati: „Mă voi întoarce”

14.08.2019 | 23:27
Ce a spus Halep dupa meciul nebun cu Alexandrova Mia fost un pic teama Despre prezenta lui Cahill si cum se distreaza la Cincinnati Ma voi intoarce

Simona Halep a avut nevoie de două ore și patru minute ca să o elimine pe Ekaterina Alexandrova în turul 2 de la Cincinnati. 

Ce a spus Halep după meciul nebun cu Alexandrova

La conferința de presă, Halep a recunoscut că i-a fost un pic teamă din cauza accidentări suferite la Rogers Cup, însă spune că nu a avut niciun fel de problemă la nivel fizic. În același timp, Simona a specificat că Darren Cahill nu face parte din echipa sa, chiar dacă este prezent la Cincinnati și îi oferă sfaturi la antrenamente.

„Nu mi-a trecut nimic prin minte sincer la 5-4 pentru ea în setul secund. Știam că va juca bine, dar nu am renunțat în niciun moment. Am fost mai agresivă, dar nu atât de mult pe cât mi-aș fi dorit pentru că așa e când revii după o accidentare, ți-e un pic teamă. Cred că am jucat foarte bine pe final, la fel și ea însă. A păstrat un ritm ridicat pe toată durata jocului, așa că mi-am dat seama că trebuie să vin cu ceva extra ca să câștig. Mă simt ok fizic, nu mai am niciun fel de durere. Darren Cahill nu face parte din echipa mea. Dar îmi oferă sfaturi, vorbește cu oamenii din staff-ul meu. E un prieten foarte bun. ”

Halep se simte bine la Cincinnati
Halep se simte bine la Cincinnati

„Keys și Kașatkina au stiluri diferite de joc. Keys lovește foarte tare mingea, se folosește mult de forță. Kașatkina e opusul său. Plimbă mingea mereu, folosește topspinul. Pentru mine, clasamentul mondial nu mai este o prioritate acum. Încerc să câștig fiecare meci și, automat, dacă voi face asta, voi urca și în clasament ”

Cărți de dragoste din literatura contemporană.

Halep a vorbit și despre cum se relaxează la Cincinnati, alegând să cineze la un restaurant cunoscut din Cincinnati înaintea duelului cu Alexandrova. De asemenea, Halep plănuiește să viziteze un parc de distracții din zonă, însă nu vrea să audă de roller coaster.

„Așa este, am fost la un restaurant aseară. Voi merge din nou dacă mi-a purtat noroc. Coastele au fost extrem de bune, dar nu le-am terminat pentru că voiam să fiu cât mai în formă azi. A fost o cină grozavă, mă voi întoarce acolo cu siguranță.

Cred că voi vizita și parcul de distracții în următoarele zile împreună cu echipa mea. Nu mă voi da în roller coaster însă. Am fost o dată și mi-a ajuns”