Sporturi

Ce a spus Sorana Cîrstea despre înfrângerea Simonei Halep cu Taylor Townsend, împotriva căreia va juca pentru un loc în optimi la US Open. EXCLUSIV

30.08.2019 | 02:40
Ce a spus Sorana Cirstea despre infrangerea Simonei Halep cu Taylor Townsend impotriva careia va juca pentru un loc in optimi la US Open EXCLUSIV

Sorana Cîrstea este singura jucătoare care a obținut calificarea în turul 3 la US Open 2019, după ce a trecut joi de iberica Aliona Bolsova, scor 3-6, 6-4, 6-2. Imediat după partidă, Sorana a oferit declarații pentru corespondentul FANATIK la New York.

“Sunt bucuroasă de victorie și chiar am făcut un meci bun, cu excepția primului set de la 3-1. Unde m-am retras puțin ea și a servit mult mai bine. Am pierdut momentumul acolo, dar am luptat și în setul doi am stat acolo. Știam că dacă o să iau setul simțeam că o bat. Sunt bucuroasă că am luptat. Am fost și liniștită și am reușit să îmi impun jocul. La 3-1 și 40-0 în primul set mi-a dat două linii și am făcut o greșeală ușoară. Dintr-o dată s-a făcut 3-2. Ea a servit destul de bine în primul set. Nu reușeam să îi anticipez serviciul, mi-a luat ceva până am început să returnez cum trebuie. Nu am fost suficient de agresivă, ea e o jucătoare pe care dacă o lași vine peste tine, mai ales cu dreapta. Am încercat apoi să preiau eu controlul și asta a fost cheia”, a declarat Sorana Cîrstea pentru corespondentul FANATIK de la New York.

Sorana Cîrstea o poate răzbuna pe Simona Halep la US Open 2019. Ce spune despre problemele medicale

Cu multe probleme medicale în 2018, ca de altfel pe parcursul întregii cariere, Sorana Cîrstea speră că va fi ferită de accidentări la actuala ediție a US Open. “Fizic sunt OK, problemele de la abdomen și genunchi trebuie să am grijă. Fac exerciții zi de zi, am un fizio aici cu mine și sper să rămân sănătoasă”, a mai spus Sorana.

Sorana Cîrstea a analizat jocul lui Taylor Townsend: “Are o mână foarte bună”

Sorana Cîrstea va juca în turul 3 la US Open 2019 chiar cu Taylor Townsend, cea care a eliminat-o pe Simona Halep din competiție. Un antrenor al Soranei a văzut jocul pierdut de Halep și va pregăti tactica pentru a trece de americancă. “N-am apucat să văd meciul, antrenorul meu a fost acolo. Voi face planul mâine, nu am jucat niciodată împotriva lui Townsend, însă o știu că are o mână foarte bună, stângace, vine în față foarte mult. De-a lungul timpului, bineînțeles că am văzut-o. Voi face planul cu antrenorul care a fost la meci și va viziona și alte meciuri. Azi mă bucur de victorie, de mâine încolo ne vom focusa și pe turul 3”, a încheiat Sorana Cîrstea.