News

Ce ar face un tată dacă fetiţa lui ar fi violată. ”Nu spun că e o soluţie, e doar o înştiinţare ”

“Pentru că trăiesc pe altă lume, departe de tot ce înseamnă ştiri şi evenimente, eu aflu totul cu o întârziere de 1-2 zile sau chiar şi după un an. Aşa se face că azi am aflat de marea...
09.02.2016 | 16:20
Ce ar face un tata daca fetita lui ar fi violata Nu spun ca e o solutie e doar o instiintare
Foto: Agerpres

“Pentru că trăiesc pe altă lume, departe de tot ce înseamnă ştiri şi evenimente, eu aflu totul cu o întârziere de 1-2 zile sau chiar şi după un an. Aşa se face că azi am aflat de marea agitaţie a populaţiei României faţă de violul din Vaslui – cum îi va rămâne numele în istorie.(…)”

În calitate de tată de fetiţă drăgălaşă, cu potenţial de a ajunge tată de fată mişto în 3-4 ani, mi-am pus mai demult problema ce s-ar întâmpla în cazul în care copilul meu ar trece printr-o astfel de experienţă. Şi pentru că justiţia, religia şi regulamentul celebrului joc de societate numit “şeptică” sunt chestiuni inventate de oameni în scopuri paşnice, dar care, în timp, au dus la rezultate dezastruoase, iar eu nu mă împac cu niciuna dintre ele – pot dovedi cu martori că n-am mai jucat şeptică de peste 20 de ani – am ajuns în situaţia de a-mi răspunde la singura întrebare care contează cu adevărat pentru mine: sunt eu pregătit să renunţ la tot, să intru la puşcărie, să-mi las familia fără sprijin şi să fac faţă oprobiului celor 2 babe surde de pe scară în clipa în care l-aş căsăpi cu sânge rece, cu premeditare şi lent pe cel care mi-ar abuza copilul? Ei bine, fără nici cea mai mică ezitare răspunsul e “da”.

De ce nu agreez ideea de a lăsa justiţia unanim acceptată să-şi spună cuvântul într-o astfel de problemă? Pentru că nu ştiu cine a fost cel care într-o zi cu soare a stat şi s-a gândit aşa: “băi frate, ce pedeapsă să primească unu’ care violează?”. Apoi a căscat lung, plictisit, a scris X ani şi a trecut la probleme mai grele gen ” ce pedeapsă să-i dau unuia care se c**ă în faţa guvernului?”

Citiţi continuarea pe pagina de Facebook Iaacasă.ro.

Textul aparţine unui medic român care a publicat patru volume intitulate ”Doctorul”, sub pseudonimul Victor Hip. Doctorul a scris alături de fetiţa sa şi două cărţi de poveşti.

Sursa: antena3.ro