News

Ce asemănări există între Ion Râmaru și Gheorghe Dincă. Topul criminalilor în serie care au îngrozit România

27.07.2019 | 20:06
Asemănări între Ion Rîmaru și Gheorghe Dincă

Ce asemănări există între Ion Rîmaru și Gheorghe Dincă! România este din nou terifiată, la aproape 50 de ani de la moartea celui mai sângeros criminal în serie din țara noastră! Gheorghe Dincă se pare că este cel de-al doilea criminal în serie din România. Culmea este faptul că ambii s-au născut în Caracal, iar oamenii spun că ar fi și rude!

Ce asemănări există între Ion Rîmaru și concitadinul său, Gheorghe Dincă

Cazul din judeţul Olt aminteşte cu cel al celui mai cunoscut criminal român Ion Rîmaru. Principalul suspect al crimelor de la Caracal se numeşte Gheorghe Dincă, are 57 de ani şi este tată a 3 copii. Fiica omului trăieşte în Timişoara, iar băieţii sunt plecaţi la muncă în străinătate.

Criminalul în serie Ion Rîmaru şi asemănarea cu Gheorghe Dincă, mecanicul auto suspectat de uciderea a două fete
Cazul din Caracal aminteşte de cel al criminalului român Ion Rîmaru, născut în 1946 şi mort în 1971, despre care unele surse spun că s-ar fi născut în Olt şi a copilărit tot în Caracal.

Asemănări între Ion Rîmaru și Gheorghe Dincă
Asemănări între Ion Rîmaru și Gheorghe Dincă

Rîmaru a ucis patru femei și a rănit alte 10

Rîmaru a fost un criminal în serie, poreclit ”Vampirul din Bucureşti”. El a terorizat Capitala în perioada 1970-1971, când a omorât patru femei şi a atacat alte 10. El obişnuia să îşi doboare victimele cu topoare sau bări de metal. După ce își omora victimele, acesta le muşca pe femei de sâni şi picioare, iar apoi le viola cadavrele!

Rîmaru a fost absolventul facultăţii de Medicină Veterinară în 1966, cu nota 5,33, după ce a repetat anul al doilea şi al treilea și avea probleme serioase. Aceasta se pare că avea un libido incontrolabil. Un fost coleg de-ai lui de facultate, a povestit că într-o noapte, el nu a dormit deloc, ci a urmărit cum un coleg de cămin făcea amor cu iubita lui. Mai târziu, Rîmaru avea să fie diagnosticat de doctori cu probleme psihice.

Ion Râmaru a terorizat Capitala între 1970 și 1971. Întotdeauna lansa atacurile numai după miezul nopţi pe condiţii de vreme rea. După ultima sa crimă, a fost lansată o anchetă imensă, numită ”operațiunea Vultur”, după numele străzii unde a comis ultima crimă.

Au fost mobilizaţi peste 6.000 de oameni. 2.565 de persoane au fost duse la audieri, criminalul fiind arestat într-un final. După arestare, Rîmaru a nu a vorbit aproape deloc. El a fost interogat, în total, timp de două luni, timp în care a recunoscut cu greu 23 de infracţiuni grave.

Pe 23 octombrie 1971, Rîmaru a fost dus la închisoarea Jilava şi a fost pus în faţa plutonului de execuţie, încercând cu disperare să scape. El dădea vina pe tatăl lui pentru crimele sale şi striga insistent că vrea ”să trăiască”. Ion Rîmaru a fost înmormântat într-un cimitir din Bucureşti, mormântul său fiind nemarcat.

Gheorghe Dincă este crcetat momentan pentru trafic de minori și viol, însă are șanse reale să fie cercetat și poate acuzat de crimă, după ce procurorii au găsit în curtea sa rămășițe umane, iar ultima sa victimă, Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a sunat la 112 chiar de pe telefonul său mobil. În presă au apărut informații potrivit cărora Gheorghe Dincă ar fi ucis cel puțin patru tinere, pe care le-ar fi tranșat și ars în curtea sa.

 

Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Schema prin care turiştii au fost păcăliţi cu cazări ieftine în Mamaia Nord....
Schema prin care turiştii au fost păcăliţi cu cazări ieftine în Mamaia Nord. Au plătit mii de lei să stea la un hotel care era închis
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”