News

Ce au aflat părinții după ce au pus microfoane în ghiozdanele copiilor. Înregistrări șocante!

12.08.2019 | 15:47
Înregistrări șocante la o grădiniță din Alba Iulia

Înregistrări șocante la o grădiniță din Alba Iulia, unde doi părinți au montat în ghiozdanele copiilor lor microfoane care au înregistrat modul în care erau tratați micuții la grădiniță. Când au ascultat înregistrările, părinții au plecat imediat la poliție!

Înregistrări șocante la o grădiniță din Alba Iulia!

O anchetă a fost declanțată la o creşă din Alba Iulia, după ce doi părinţi au montat microfoane în ghiozdanele copiilor şi s-au îngrozit de modul în care angajatele vorbeau cu cei mici. Imediat, părinţii s-au dus la poliţie cu înregistrările, iar acum este audiat tot personalul creşei.

Părinţii care au ascultat înregistrările spun că micuții sunt tratați foarte rău de o educatoare și o îngrijitoare! Acestea vorbesc foarte, foarte urât cu copiii. Ambele sunt acuzate că ar fi abuzat emoţional copiii, care au vârste între 1 şi 3 ani. În înregistrări se aud cuvinte jignitoare şi insulte.

Înregistrări șocante la o grădiniță din Alba Iulia
Înregistrări șocante la o grădiniță din Alba Iulia

Educatoarea le vorbește extrem de urât copiilor

În urma acestor dovezi, familiile au depus plângere la poliţie. La rândul lor, anchetatorii au deschis un dosar penal şi verifică acuzaţiile. În paralel, primăria, care deţine aceasta creşă, a deschis o anchetă. Înregistrarea a fost făcută pe 10 iulie, iar pe timpul vacanţei de vară, creşa a fost închisă pentru curăţenie, iar audierea celor două cadre va fi făcută puțin mai greu.

Un caz odios a avut loc într-o creșă din Timișoara, unde fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu a bătut un copil de numai doi ani până i-a rupt un picior! Romina Rotariu a fost condamnată la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, în prima instanţă.

Judecătorii au mai decis ca Romina Rotariu să plătească despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, faţă de 500.000 de euro cât solicitaseră părinţii copilului, drept daune morale. Instanţa i-a mai interzis femeii să mai exercite profesia de educator/îngrijitor de copii pe o perioadă de cinci ani.

Tags: