News

Ce au găsit anchetatorii asupra femeii care a fost descoperită moartă pe o plajă din Mamaia

14.05.2019 | 17:06
Ce au gasit anchetatorii asupra femeii care a fost descoperita moarta pe o plaja din Mamaia

O femeie în vârstă de 46 de ani, din București a fost găsită marți dimineața, moartă, pe o plajă din stațiunea Mamaia. Trupul neînsuflețit a fost găsit de un cetățean care a observat victima plutind în apele mării. Bărbatul a sunat la numărul unic de urgență 112 și a alertat autoritățile.

Ce au găsit anchetatorii asupra femeii găsită pe plaja din Mamaia

„În staţiunea Mamaia intervine o resursă medicală, respectiv o ambulanţă terapie intensivă mobilă SMURD C. Persoana a fost găsită pe plajă. Medicii au constatat decesul persoanei. Este vorba despre o femeie neidentificată la momentul intervenţiei”

, a transmis iniţial Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

Ulterior, femeia găsită pe plaja din stațiunea Mamaia, în zona Hotelului Vega, a fost identificată. Conform, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, victima este o femeie în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti. „În această dimineaţă, în jurul orei 06:30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din dreptul unui hotel se află trupul unei persoane, posibil decedată. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză este o femeie, de 46 de ani, din Bucureşti.”, au declarat reprezentanții ISU Dogrobea.

Oamenii legii au găsit asupra victimei o sumă importantă de bani: peste 5.000 de euro, dar și 1.200 de lei. În plus, femeia avea și multe bijuterii din aur. În geantă, a fost găsit un bilet de adio  în care soțul victimei era învinuit pentru gestul necugetat.

Am decis să-mi iau viața din cauza situației în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soț, am ales să fug din captivitate. Să trăiești 30 de ani drogată fără să știi este foarte greu, m-a pus în dificultate, să acționez fără rușine. Am tot luptat cu morile de vânt”, a scris femeia în biletul de adio.

Victimă pe plaja din Mamaia
O femeie în vârstă de 46 de ani a fost găsită moartă pe plaja dim Mamaia, marți dimineața
Sursa foto: adevarul.ro

Ancheta este în desfășurare

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. La momentul actual, decesul este considerat sinucidere, dar se iau în calcul și alte variante.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei. Rezultatele necropsiei vor ieși peste 3 săptămâni. Trupul victimei nu prezintă urme vizibile de violență fizică.

 

Tags: