Fotbal international

Ce au în comun Dorin Rotariu și Neymar. Românul lui Brugge nu mai vrea în Liga 1

24.05.2018 | 08:32
Ce au in comun Dorin Rotariu si Neymar Romanul lui Brugge nu mai vrea in Liga 1
Dorin Rotariu în echipamentul lui Mouscron. Românul şi-a făcut un tatuaj asemănător cu cel al lui Neymar

Dorin Rotariu a demonstrat că are ceva în comun cu starul brazilian Neymar. La revenirea în ţară după ce Mouscron a încheiat sezonul, participînd, fără succes, la play-off-ul pentru Europa League, Rotariu a arătat pe aeroport tatuajul cu cap de leu pe care şi l-a făcut pe mână, indentic aceluia pe care îl are vedeta lui PSG.

Tatuaj Neymar, copiat de Rotariu. Celebrul cap de leu al brazilianului i-a plăcut foarte mult şi românului
Tatuaj Neymar, copiat de Rotariu. Celebrul cap de leu al brazilianului

Deocamdată, este singura asemănare dintre cei doi, dar evoluţiile bune din perioada jucată la Mouscron, unde a fost împrumutat de Club Brugge în vara lui 2017 ar putea fi semnalul pentru o creştere calitativă în jocul românului şi pentru un pas important în carieră. Deşi a impresionat la Mouscron, Rotariu urmează a se întoarce la Club Brugge, noua campioană a Belgiei, cu destule indoieli, pentru că nu ştie dacă va fi păstrat sau din nou trimis la altă echipă.

Dorin Rotariu a copiat designul lui Neymar

Rotariu a fost cumpărat de belgieni în iarna lui 2017 de la Dinamo, “câinii” primind 2,2 milioane euro în urma acestei afaceri, dar la Brugge fie nu a reuşit să convingă, fie nu i s-a acordat încrederea cuvenită, cert este că după doar 12 meciuri jucate şi un gol marcat a fost trimis la Mouscron, unde a lucrat cea mai mare parte cu Mircea Rednic.

La Mouscron românul şi-a regăsit plăcerea de a juca şi în 28 de partide, el devenind titular incontestabil, a marcat de nouă ori, două dintre reuşitele sale fiind alese să candideze la premiul pentru cel mai frumos gol al lunii respective. Rotariu are un contract pe 3,5 ani cu Brugge, dar spune că în Liga 1 nu s-ar mai întoarce să joace în viitor, decât dacă ar fi vorba de Dinamo sau Timişoara. Deocamdată, o variantă vehiculată în presă se referă la interesul lui Heerenveen pentru jucătorul român, olandezii dorind fie să-l transfere definitiv, fie un împrumut.

Tags: