News

Ce boală îi descoperiseră medicii lui Marcel Toader. Omul de afaceri întrerupsese tratamentul timp de doi ani

05.08.2019 | 09:54
Ce boala ii descoperisera medicii lui Marcel Toader Omul de afaceri intrerupsese tratamentul timp de doi ani
Marcel Toader avea probleme la inimă. Sursa foto: XTRA Night Show, Antena 1
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august 2019, în urma unui infarct. Despre istoricul medical al omului de afaceri nu se știau foarte multe. Conform declarațiilor fostei sale neveste, Gabriela Cristea, Toader a mai suferit un infarct în anul 2012. Se pare că fostul rugbist a avut serioase probleme cu inima pe care a reușit să le ascundă.

Marcel Toader avea montat un stent la inimă

Toader a recunoscut că timp de doi ani și-a întrerupt medicația, reușind astfel să fenteze boala la inimă de care suferea. Omul de afaceri se afla în comuna ilfoveană Periș atunci când a murit. Unele surse spun că ar fi fost la piscină, altele că i s-a oprit inima în timp ce lua masa împreună cu prietenii săi.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile”, a recunoscut Toader în urmă cu ceva timp.

A avut o legătură specială cu avocata Lizeta Oprea

Persoana care a stat mereu lângă fostul soț al Mariei Constantin a fost avocata Lizeta Oprea. Cunoscuta avocată i-a fost aproape atunci când acesta era internat în spital și avea nevoie de sprijin emoțional și de încurajări. „Mi-a adus apă la pat. După ultimii patru ani, după ultima cănicie am decis să intru într-o reparaţie capitală. Acum şase ani, când am avut infarctul, din cauză că am ajuns târziu la spital, inima a suferit foarte mult”, a povestit Toader despre relația specială pe care o avea cu Lizeta, scrie huff.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: