Fotbal intern

Ce cotă are România la EURO U21. Cele mai tari cote la pariuri ale naționalei de tineret la Campionatul European

17.06.2019 | 10:52
Ce cota are Romania la EURO U21 Cele mai tari cote la pariuri ale nationalei de tineret la Campionatul European

România va debuta marți, 18 iunie, la Campionatul European de tineret împotriva Croației. Este un meci de totul sau nimic pentru tricolorii lui Mirel Rădoi în vederea calificării în faza semifinalelor. 

Ce cotă are România la EURO U21

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, nu trebuie să ne facem nicio speranță la calificarea în semifinale. România este echipa cel mai slab cotată la acest turneu, cu o cotă de 75.00 să triumfe, 26.00 să joace finala și 10.00 să ajungă în semifinale. În grupa noastră se află primele două favorite la trofeu, Anglia și Franța, cotate cu 5.00, respectiv 5.50. Croația are o cotă de 50.00. Alte favorite la trofeu mai sunt Spania, Italia și Germania.

Casele de pariuri de la noi au pregătit o mulțime de cote speciale pentru naționala lui Mirel Rădoi. Puteți paria spre exemplu pe numărul de puncte făcut de românia sau de goluri înscrise și primite. Spre exemplu, avem cota 3.21 să adunăm patru puncte în această grupă.

Bookmakerii nu sunt siguri dacă vom marca mai mult de două goluri la turneul final, cota pentru minimum trei reușite fiind de 1.85. În schimb, anticipează că vom încasa cel puțin patru goluri, cota pentru această variantă fiind de numai 1.25.

Cele mai tari cote ale naționalei de tineret la Campionatul European

O cotă cu adevărat nebună îi este oferită lui George Pușcaș. Golgheterul naționalei de tineret în preliminarii, respectiv omul care a marcat două goluri recent pentru naționala mare cu Malta, are cota 88.00 să înscrie în toate cele trei meciuri din grupă.

Cote cu șanse mai mari de reușită sunt la un eventual penalty apărat de Ionuț Radu, lucru care s-a întâmplat în preliminarii, sau un eventual cartonaș roșu primit de fundașul central Ionuț Nedelcearu. Există chiar și o cotă de 25.00 ca tricolorii mici să urmeze exemplul Generației de Aur și să intre pe teren cu părul vopsit în galben.