Simona Halep

Ce crede Halep că o va aștepta la revenirea în România: „Probabil va fi ca la Roland Garros”

13.07.2019 | 20:59
Ce crede Halep ca o va astepta la revenirea in Romania Probabil va fi ca la Roland Garros

Simona Halep a obținut cel de-al doilea său titlu de Mare Șlem, învingând-o în finala de la Wimbledon pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2. La finalul partidei, Simona a fost chestionată de britanici despre atmosfera care va fi în România la revenirea sa în țară.

Ce crede Halep că o va aștepta la revenirea în România

Simona Halep a spus la conferința de presă că se așteaptă ca românii să o primească în număr mare pe Arena Națională, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, după Roland Garros. În același timp, Simona le-a spus reporterilor că așteaptă cu nerăbdare cina campionilor, programată duminică seara, după finala de la masculin, revenirea sa în România urmând să se producă în cursul zilei de luni. Simona a explicat și ce a simțit după ce a obținut punctul care i-a adus titlul la Wimbledon.

– Ce crezi că se va întâmpla când te vei întoarce în România?

N-am nicio idee. Dar până atunci am cina campionilor mâine seară, nu mă grăbesc să revin acasă. Luni cred că va fi ceva similar cu ce s-a întâmplat după Roland Garros. Chiar nu știu, vom vedea

– Spune-ne, te rugăm, ce ai simțit după ce ai câștigat meciul?

Picioarele mi s-au înmuiat. Chiar nu știam cum să reacționez, au fost doar trăiri din suflet, venite pe moment. E greu să descriu în cuvinte. Simți că totul este frumos și încerci să te bucuri de asta.

– Spuneai că nu știi ce te așteaptă în România. Este Wimbledon mai special acolo decât Roland Garros? 

Nu, Roland Garros este mai cunoscut pentru că alți doi români au câștigat deja acolo și se joacă pe zgură. Noi suntem crescuți pe această suprafață. Dar Wimbledon rămâne special pentru oricine, aici s-a născut tenisul.

Triumful de la Wimbledon este primul reușit de Simona Halep în 2019, care mai avea doar finale pierdute la Doha și la Madrid.