News

Ce spunea Mihai Constantinescu în ultima apariţie TV, în urmă cu 10 zile: “Am avut o mare cumpănă. E greu de descris în cuvinte”

Autor: Catalin Nae | 14.05.2019 | 00:06
Ce spunea Mihai Constantinescu în ultima apariţie TV, în urmă cu 10 zile: “Am avut o mare cumpănă. E greu de descris în cuvinte”
Ce dezvăluire a făcut Mihai Constantinescu cu câteva zile înainte de nenorocire, la TV foto:stirileprotv.ro

MIhai Cosntantinescu a suferit un stop cardio-respirator şi este în stare gravă la Spitalul Floreasca. Într-o ultimă apariţie a sa la TV, el dezvăluise ce planuri are şi de ce a absentat de pe scenă.

Ce spunea Mihai Constantinescu la ultima sa apariţie TV

Artistul a petrecut mai multe săptămâni în spital din cauza unor probleme respiratorii. Mihai Constantinescu povestește că au fost cele mai grele zile din viaţa sa.  “Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat, în momentul de față sunt bine, mai am de trecut un hop și va fi perfect. a fost cumpăna la care nu mă gândeam, ce înseamnă să ai putere să traversezi ceva ce e greu de descris în cuvinte.

Am avut oameni extrem de dragi lângă mine, îngeraşul meu Simona, care este soția mea care a stat cu mine în permanență. mi-am descoperit prieteni pe care îi venerez pentru bunătatea lor de a fi aproape de mine”, a spus artistul, la România TV. Artistul a avut și un mesaj pentru toți fanii săi. “Abia aștept să ne întâlnim în concerte, îi iubesc și am simțit dragostea lor și le mulțumesc și le doresc numai bine”, le-a transmis Mihai Constantinescu în urmă cu zece zile, la ultima sa apariţie TV.

Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu era încrezător că va reveni pe scenă foto:okmagazine.ro

În ce stare este Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este în stare gravă la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Artistul este în stare critică şi ar fi fost în comă. El a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca.

Ultimele informaţii spun că acesta  a fost găsit timp de 10 minute în stop cardio-respirator. Soţia sa l-a găsit şi a sunat la 112. Paramedicii au venit să-l resusciteze şi se pare că acesta şi-ar fi revenit o scurtă perioadă de timp, apoi ar fi căzut iar în comă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!