Sport

Ce face acum Cătălin Zmărăndescu, la aproape doi ani de la retragere! A vrut să se sinucidă după ce a stat în pușcărie pentru Gigi Becali!

06.11.2018 | 14:08
Cătălin Zmărăndescu s-a retras din activitatea sportivă

Cătălin Zmărăndescu s-a retras din lumea luptelor de aproape doi ani. Ce face acum fostul bodyguard al lui Gigi Becali a povestit promoterul Eduard Irimia! De remarcat că Zmărăndescu a stat în urmă cu nouă ani nu mai puțin de 29 de zile în arest preventiv. Fostul luptător a fost acuzat că, împreună cu alţi bodyguarzi ai lui Gigi Becali, i-a urmărit, intimidat și sechestrat pe hoţii care îi subtilizaseră maşina latifundiarului din Pipera.

Cătălin Zmărăndescu se află în România. Are o sală superbă la Târgovişte şi are un băiat care îl urmează în carieră. El este un sportiv care şi-a făcut treaba aşa cum a putut el, ca sportiv, iar acum, ca antrenor, şi-o face, la fel, foarte bine. Este un exemplu pentru mine, la fel ca şi Sora, povestit Eduard Irimia la Prosport Live

Ce face acum Cătălin Zmărăndescu, la aproape doi ani de la retragere! Catalin Zmarandescu,Mirel Radoi.
Cătălin Zmărăndescu a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali

Ce face acum Cătălin Zmărăndescu, la aproape doi ani de la retragere!

Cătălin Zmărăndescu a devenit cu adevărat celebru după ce a fost angajat bodyguard de Gigi Becali. Luptătorul s-a retras din lumea sporturilor de contact în urmă cu aproape doi ani de zile. A făcut-o după o victorie prin KO tehnic reușită în faţa polonezului Tomasz Czerwinski. De altfel, Eduard Irimia a mai spus că Zmărăndescu este unul dintre “exemplele din cariera mea de promoter care pot fi lideri într-o comunitate”.

Zmărăndescu a devenit campion în 2013 la IFC Heavyweight după ce l-a învins prin knock out tehnic în prima rundă pe americanul Vince Lucero. Un minut și 18 secunde a rezistat în ring sportivul din Statele Unite ale Americii. Doi ani mai târziu, Zmărăndescu a pierdut prin aceeași decizie partida cu John Demmel care conta pentru Ultimate Challenge MMA Heavyweight Championship. 11 partide a câștigat de-a lungul timpului Zmărăndescu în MMA, dar a și pierdut și 6 lupte.

  • 14.04.2006 este data la care Cătălin Zmărăndescu a pierdut ultima partidă de kick boxing disputată în compania lui Ciprian Sora

 

Tags: