Fotbal intern

Ce îi cere Dan Nistor lui Ionuţ Negoiţă ca să rămână la Dinamo. Acceptă oferta lui Becali?

21.08.2018 | 18:03
Dan Nistor îi cere o mărire de salariu lui Ionuţ Negoiţă pentru a rămâne la Dinamo

FANATIK.RO ce îi cere Dan Nistor lui Ionuţ Negoiţă ca să rămână la Dinamo Bucureşti . Căpitanul grupării din “Ştefan cel Mare” a primit o super-ofertă din partea lui Gigi Becali în cursul zilei de luni, iar patronul grupării “roş-albastre” insistă pentru transferul fotbalistului în vârstă de 30 de ani.

Gigi Becali este dispus să-i ofere un contract valabil pe trei sezoane lui Dan Nistor, iar salariul acestuia ar urma să ajungă la 20.000 de euro, faţă de 9.000 cât încasează la FC Dinamo Bucureşti. Mai mult, latifundiarul din Pipera vrea să-i ofere mijlocaşului centra şi o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro.

Ce îi cere Dan Nistor lui Ionuţ Negoiţă ca să rămână la Dinamo

În momentul în care Ionuţ Negoiţă a fost anunţat de Gigi Becali că doreşte să-l cumpere pe Dan Nistor în această perioadă de mercato, patronul din “Ştefan cel Mare” a trecut la contraatac. Astfel, şeful lui FC Dinamo Bucureşti l-a chemat pe căpitanul “câinilor” la negocieri. Ionuţ Negoiţă i-a propus lui Dan Nistor prelungirea contractului pe încă două sezoane şi bani la semnătură. De partea cealaltă, FANATIK.RO a aflat că fotbalistul în vârstă de 30 de ani i-a transmis şefului din “Groapă” că nu doreşte bani la semnătură, ci că este dispus să semneze prelungirea contractului dacă i se va mări salariul. Acesta încasează la FC Dinamo Bucureşti 9.000 de euro, fiind jucătorul din lotul lui Florin Bratu care încasează cel mai mare salariu.

Ionuţ Negoiţă în timpul unei conferinţe de presă a lui FC Dinamo Bucureşti
Ionuţ Negoiţă, patronul formaţiei FC Dinamo Bucureşti

Ce ofertă a pregătit Gigi Becali

Gigi Becali i-a propus lui Ionuţ Negoiţă să îl cedeze pe Dan Nistor la FCSB, iar în schimbul căpitanului de la FC Dinamo Bucureşti va încasa 500.000 de euro. Asta nu e tot! Patronul vicecampioanei României doreşte să-l trimită în “Ştefan cel Mare” şi pe Kamer Qaka, fotbalist transferat de FCSB în perioada de mercato din această vară de la CSM Poli Iaşi şi pentru care a plătit 400.000 de euro. Mai mult, FANATIK.RO a aflat că Gigi becali este dispus să mărească oferta. VEZI AICI TOATE DETALIILE!

Dan Nistor a revenit la FC Dinamo Bucureşti în ianuarie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 20 iunie 2020. În vârstă de 30 de ani, mijlocaşul central a mai jucat pentru formaţia “câinilor” în perioada august 2016 – iulie 2017, apoi Ionuţ Negoiţă a acceptat să-l trimită la CFR Cluj, iar în “Ştefan cel Mare” să ajungă Filipe Nascimento, jucător vândut de dinamovişti cu 200.000 de euro la Levski Sofia.

Gigi Becali l-a mai dorit pe Dan Nistor

Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Curtea de Argeş, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj. Gigi Becali l-a mai dorit pe Dan Nistor şi la începutul anului 2018, atunci când Dan Nistor intrase în dizgraţia lui Dan Petrescu, fostul antrenor din Gruia, dar ardelenii i-au trecut în contract că poate juca doar pentru FC Dinamo Bucureşti în Liga 1 Betano.

Pentru FC Dinamo Bucureşti, Dan Nistor a jucat în 58 de meciuri, a înscris 8 goluri şi a oferit 18 pase decisive. Mijlocaşul central în vârstă de 30 de ani a debutat pentru echipa naţională a României pe 14 noiembrie 2012, unde a bifat 2 prezenţe.

1,1 milioane de euro este cota lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com