Sport

Ce jucători vor lipsi de la Campionatul Mondial 2018. Nume importante din Europa şi Africa

27.05.2018 | 14:43
Ce jucatori vor lipsi de la Campionatul Mondial 2018 Nume importante din Europa si Africa

Ce jucători vor lipsi de la Campionatul Mondial 2018. Turneul din Rusia se va desfăuşura în perioada 14 iunie – 15 iulie şi va avea la start 32 de echipe naţionale şi 736 de jucători, dar cu toate astea fanii din întreaga lume nu vor putea vedea la lucru nume importante din lumea fotbalului.

Gareth Bale, starul care a marcat două goluri în finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Liverpool, este unul dintre marii absenţei de la turneul final, după ce naţionala Ţării Galilor a ratat prezenţa la turneul final care se va desfăşura în Rusia.

Gareth Bale,, unul dintre marii absenţi de la CM 2018

Ce jucători vor lipsi de la Campionatul Mondial 2018. Fotbaliştii din naţionala Italiei şi a Olandei se îscriu şi ei pe lista absenţilor de la CM

Cele două reprezentante sunt mari absente de la Campionatul Mondial din 2018, iar o serie de jucători importanţi din Europa vor absenta astfel de la turneul final. Squadra Azzurra ar fi putut propune la turneul final vedete precum Gigi Bufffon, Giorgio Chellini, Lorenzo Insigne, Ciro Immobile, Marco Veratti sau Leonardo Bonucci. 

Buffon, Chiellini sau Bonucci, absentează şi ei

Olanda ar fi putut avea şi ea la Campionatul Mondial jucători importanţi, dar absenţa “portocalei mecanice” a făcut ca trupa de la Amsterdam să nu trimită în Rusia cu nume:  Arjen Robben, Memphis Depay, Kevin Strootman sau Jasper Cillessen.

Ce jucători vor lipsi de la Campionatul Mondial 2018. Spania şi Franţa au lăsat şi ele acasă nume importante

Ce jucători vor lipsi de la Campionatul Mondial 2018. Selecţionerii celor două formaţii din Europa au fost nevoite să renunţe la jucători importanţi la Campionatul Mondial, din cauza numărului restrâns de jucători pe care îi poate deplasa la turneul final o echipă naţională.

Dider Deschamps a renunţat să îl selecţioneze şi de această dată pe Karim Benzema, cel care este suspendat din cauza unui scandal de rasism, însă pe lângă el Franţa  nu îi va avea pe Kingsley Coman, Aymerick Laporte, Adrien Rabiot, Anthony Martial sau Alexander Lacazette

Martial şi Lacazette nu au prins lotul Franţei

Julen Lopetegui, selecţionerul Spaniei, a lăsat şi el acasă nume precum Hector Bellerin, Javi Martinez, Cesc Fabgregas, Ander Herrera, Alvaro Morata, Juan Mata sau Jose Callejon. 

Morata şi Fabgreas lipsesc din lotul Spaniei

Nume importante din Premier League vor absenta de la Campionatul Mondial din 2018

Riyad Mahrez, starul lui Leicester nu a reuşit calificarea cu naţionala Algeriei şi va privi doar de la turneul final din Rusia. În situaţia africanului se află şi Pierre-Emerick Aubameyang, cel care ar fi trebuit să reprezinte Gabon. Alexis Sanchez (Chile) şi Henrik Mkhitaryan  sunt alţi doi jucători importanţi din Premier League care nu vor evolua la turneul final.

Alexis Sanchez şi Arturo Vidal, printre absenţi de la CM 2018
Alexis Sanchez şi Arturo Vidal, printre absenţi de la CM 2018

De la Campionatul Mondial din 2018 vor mai absenta:

Jan Oblak ( Slovenia), Zlatan Ibrahimovich (retras de la naţionala Suediei), Christian Pulisic (SUA), David Alaba (Austria), Radja Nainngolan (Belgia), Oxlad Chamberlain ( Anglia), Marek Hamsik (Slovacia), Naby Keita (Guineea), Miralem Pjanic, Edin Dezko (Bosnia), Alex Sandro, Fabinho ( Brazilia), Mauro Icardi ( Argentina), Laurent Koscielny, Dmitry Payet (Franţa).