Fotbal intern

Ce l-a mulţumit pe Nicolae Dică după FC Botoşani – FCSB 1-3! Care este situaţia lui Benzar

16.12.2018 | 22:24
Ce la multumit pe Nicolae Dica dupa FC Botosani  FCSB 13 Care este situatia lui Benzar

Nicolae Dică a fost mulţumit la finalul meciului FC Botoşani – FCSB 1-3, partidă care s-a disputat în etapa a 20-a din Liga 1 Betano. Antrenorul vicecampioanei României a lăudat prestaţia jucătorilor săi din prima repriză, dar a susţinut că după pauză echipa lui a jucat mai slab.

“A fost un meci greu, mă aşteptam la acest lucru. Este o echipă ofensivă, cu tehnică bună. Ne-au pus probleme în seara asta. La pauză puteam să avem un avantaj de patru-cinci goluri. Nu le-am oferit spaţii, iar singurul lor gol a venit pe urma unui contraatac. În a doua reprtiză am jucat mai slab. Ne-au pus probleme, dar este important că am marcat şi am făcut 3-1. Îi felicit pe jucători pentru cum au jucat”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului FC Botoşani – FCSB 1-3.

Ce l-a mulţumit pe Nicolae Dică după FC Botoşani – FCSB 1-3. De ce a fost schimbat Romario Benzar

Nicolae Dică a fost mulţumit de faptul că atacanţii lui au marcat câte un gol în meciului FC Botoşan – FCSB 1-3. Antrenorul de 38 de ani a vorbit şi despre situaţia lui Romario Benzar, schimbat la pauză cu Mihai Roman.

“Înainte de meci a avut probleme cu stomacul. La încălzire a ieşit de pe teren şi s-a dus la toaletă. La pauză mi-a spus că nu poate să mai joace. O să fie apt pentru meciul cu CFR Cluj, mai sunt şase zile până atunci. Mă bucură orice jucător care marchează. Este bine pentru atacanţi să înscrie. Rusescu este unul dintre jucătorii noştri importanţi. Mă bucur că a avut evoluţii bune şi a marcat şi în această seară”, a mai precizat Nicolae Dică.