News

Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor, întrebat de ce a comis crimele. Mărturia primului său avocat

09.08.2019 | 14:32
Ce lea spus Gheorghe Dinca anchetatorilor intrebat de ce a comis crimele Marturia primului sau avocat

De ce a comis Gheorghe Dincă crimele din Caracal? Psihologii încearcă să răspundă la această întrebare pentru a înțelege cum funcționează sistemul de gândire al unuia dintre cei mai terifianți asasini din țara noastră. Primul avocat al psihopatului din județul Olt, Bogdan Alexandru, a povestit ce le-a spus Dincă anchetatorilor.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că nu știe de ce le-a omorât pe fete

„Am fost curios ca să aflu… Am vorbit cu soția, cu fiica și cu unul din fiii lui. Nu a fost așa cum s-a auzit… A fost un tată bun, care a muncit și care a avut grijă de familia lui. Fiica lui a spus că s-a ocupat de educația lor și a luptat foarte mult ca toți copiii lui să facă studii superioare. Cu doi din ei a și reușit”, a declarat Bogdan Alexandru, conform digi24.ro.

„Nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur și simplu nu a mai judecat”, a spus primul avocat din oficiu în legătură cu motivele pentru care Dincă ar fi comis cele două crime.

Este ultima zi de percheziții la casa lui Dincă
Gheorghe Dincă a declarat că le-a omorât pe cele două fete într-un acces de furie. Sursa foto: capital.ro

Suspiciuni privind sacul cu oasele despre care se presupune că ar fi ale Luizei Melencu

Gheorghe Dincă a recunoscut crimele la 48 de ore după ce a fost arestat ca fiind principalul suspect în cazul uciderii Alexandrei Măceșanu. Acesta i-a indus în eroare pe anchetatori în repetate rânduri, însă, în cazul Luizei Melencu. Prima oară a spus că i-a aruncat cadavrul în râul Olt, apoi în Dunăre.

În cele din urmă, sacul cu oasele care aparțineau Luizei au fost găsite într-o pădure de la marginea Caracalului. Chiar și această descoperire a fost pusă sub semnul întrebării, căci avocatul Tonel Pop spune că sacul nu arăta ca și cum era aruncat de cel puțin două luni, așa cum a susținut cu tărie Gheorghe Dincă.