News
notix pixel id

Ce le-ar fi spus Gheorghe Dincă celorlalți deținuți. Jurnalistul Ovidiu Zară a făcut dezvăluirea: ”Flăcările sunt de doi metri”

22.09.2019 | 15:21
Ce le-ar fi spus Gheorghe Dincă celorlalți deținuți. Jurnalistul Ovidiu Zară a făcut dezvăluirea: ”Flăcările sunt de doi metri”
Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor de celulă. Ce le-a spus acestora. Sursa foto: republica.ro

Gheorghe Dincă, criminalul celor două adolescente din Caracal: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu le-a povestit colegilor de celulă cum a incinerat cadavrul fetei de 15 ani. Se pare că inculpatul are dublă personalitate și se laudă cu faptele sale.

Ce le-a dezvăluit Gheorghe Dincă colegilor de celulă

Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor de celulă cărora le-a mărturisit cum a ars cadavrul Alexandrei Măceșanu în butoiul din curtea sa. Potrivit jurnalistului de investigație Ovidiu Zară inculpatul are dublă personalitate. Criminalul se prezintă în fața autorităților ca un om obosit, umil, dar care nu are niciun regret, în timp ce în prezența colegilor de celulă este un om puternic și superior.

Criminalul din Caracal le-a spus colegilor de celulă cum a procedat când a ars cadavrul Alexandrei Măceșanu. „Băi, băieți, când arzi un cadavru flăcările sunt de doi metri, sunt niște flăcări foarte mari”, le-ar fi spus Dincă, potrivit Antena 3.

Cum a ars Dincă cadavrul fetei de 15 ani
Gheorghe Dincă are dublă personalitate și suferă de grandomanie. Sursa foto: g4media.ro

Gheorghe Dincă minte sau spune adevărul?

Ovidiu Zară a investigat cazul crimelor de la Caracal și a stat de vorbă cu vecinii lui Gheorghe Dincă. Jurnalistul de investigație este de părere că inculpatul minte în continuare legat de faptul că a ars cadavrul fetei de 15 ani dispărută în data de 24 iulie 2019.

„Dacă ceea ce spune Dincă este adevărat, coroborăm cu ceea ce am constatat la fața locului pe teren. Am întrebat atât vecinul din stânga și din dreapta în momentul în care am fost la Caracal. Nimeni nu a sesizat niciun dram de fum, deși foarte mulți jurnaliști au spus că a fost fum. Asta mă duce la ideea că Gheorghe Dincă fabulează”, a declarat Ovidiu Zară.

Și Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu este de părere că Dincă minte și că reconstituirile care s-au făcut la Caracal nu conform cu nimic din ce a declarat criminalul. „Reconstituirea este făcută ca o parodie. Totul este un scenariu suprapus cu un alt scenariu și cu un alt scenariu. Vorbim de grupuri de interese, de chestiuni foarte grave începând cu autoritățile”, a spus Tonel Pop.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri