News

Ce le spunea Gheorghe Dincă femeilor pe care le lua cu mașina. O femeie care a călătorit cu el a rupt tăcerea

29.07.2019 | 08:35
Ce le spunea Gheorghe Dinca femeilor pe care le lua cu masina O femeie care a calatorit cu el a rupt tacerea

Ce le spunea Gheorghe Dincă femeilor pe care le lua cu mașina! O femeie care o cunoștea pe Alexandra Măceșanu a spus că a mers de mai multe ori la ocazie cu criminalul Gheorghe Dincă! Femeia, instructor la Şcoala de Arte şi Meserii în comuna Alexandrei, Dobrosloveni, a spus că nu se gândea niciodată că bărbatul respectiv ar putea fi un criminal atât de sângeros, după cum scrie mediafax.ro.

Ce le spunea Gheorghe Dincă femeilor pe care le lua cu mașina

„Eu la Dobrosloveni făceam activitatea cu copiii. Făceam naveta de la Caracal, că nu este distanţă mare, iar când pierdeam microbuzul mergeam cu ocazia. Este un punct în Caracal de unde se ia ocazia, de lângă un sediu bancar situat pe şoseaua către Slatina. Şi preferam să merg cu acest om pentru că era aşa apropiat de vârsta mea. Ziceam că are peste 60 de ani, e om trecut prin viaţă. Şi pe traseu era atent, concentrat pe volan. Nu asculta radio, nu încerca să lege discuţii”, a spus Olga Filip.

Femeia spune că singurele cuvinte pe care le-a schimbat cu Gheorghe Dincă erau legate de traseul pe care mergea. „Nu avea o maşină de taxi, ci o maşină personală. O maşină gri deschis. Când venea să ia la ocazie, întreba unde mergeţi? Spuneam la Dobrosloveni şi răspundea doar <haideţi!>. Aceasta era singura comunicare. Eu aveam şi un traseu scurt de 5-6 kilometri. Şi am mers cu el de maximum trei ori”, a mai spus femeia.

Ce le spunea Gheorghe Dincă femeilor pe care le lua cu mașina
Ce le spunea Gheorghe Dincă femeilor pe care le lua cu mașina

„Nu am crezut niciodată că acest individ este un criminal”

„Nu am crezut niciodată că acest individ este un criminal. Şi i-a căzut în mâini exact un copil cuminte. Alexandra era un copil liniştit, respectuos. Eu am cunoscut-o în gimnaziu. A venit doi ani la cursurile de cusut şi ţesut şi era foarte implicată. Vorbea foarte frumos. Apoi, când a ajuns la liceu nu a mai venit pentru că a zis că are mult de învăţat. Şi într-adevăr învăţa foarte mult. Am iubit-o pe această fată ca pe propriul copil. Sunt şocată de ceea ce i s-a întâmplat. Era o fată foarte puternică. Ea şi dacă îi făcea un băiat ceva imediat îl capsa. Avea încredere în ea”, a mai spus Olga Filip.

Gheorge Dincă, principalul suspect în dispariția Alexandrei Măceșanu, a recunoscut că a ucis-o pe fata de 15 ani, dar și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Bărbatul a spus că le-a omorât pe cele două fete deoarece acestea au refuzat să întrețină relații sexuale cu el.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.