News

Ce mașină avea criminalul din Caracal. Cum arată autoturismul cu care ar fi răpit adolescentele

27.07.2019 | 09:48
Criminalul din Caracal nu vrea să colaboreze cu anchetatorii.

Mecanicul auto Gheoghe Dincă este acuzat că a luat cu mașina la ocazie două fete pe care le-a tranșat și le-a ars trupurile într-un butoi de metal cu acid sulfuric. Anchetatorii care au descins în hala dezafectată în care locuiește bărbatul au găsit și un autoturism, probabil cel folosit pentru racolarea victimelor.

Ce mașină avea criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă este bărbatul care a ajuns pe mâna procurorilor după ce a ucis două adolescente după ce le-a luat cu mașina la ocazie. Mecanicul auto în vâsrtă de 65 de ani trăiește singur într-o hală dezafectată, pe o proprietate de 2.000 de metri pătrați după ce soția și copiii l-au părăsit. Anchetatorii care au descins în locuința bărbatului vineri dimineața, 26 iulie au găsit mai multe dovezi care îl incriminează.

Suspectul criminal din Caracal nu are o meserie fixă și este taximetrist de ocazie. Primele percheziții care au avut loc în curtea lui Gheorghe Dincă au dus la găsirea mai multor dovezi incriminatoare. Printre aceastea se numără și mașina pe care bărbatul a folosit-o ca să le răpească pe cele două adolescente. Mașina, marca Renault Megane, de culoare argintie a fost găsită parcată într-un garaj dezafectat. În interiorul autoturismului a fost găsit unul dintre cerceii fetei de 15 ani.

Gheorghe Dincă nu-și recunoaște faptele
Criminalul din Caracal conducea o mașină marca Renault argintie. Sursa foto: cancan.ro

Criminalul din Caracal nu vrea să colaboreze cu polițiștii

Anchetatorii au găsit pe proprietatea celui cunoscut ca și George ”Popicu” resturi de oase arse, cinci pungi de carne în congelator, haine și bijuterii despre care se crede că ar fi ale Alexandrei Măceșeanu, adolescenta de 15 ani care a fost răpită miercuri, 24 iulie. Fata a reușit să sune de 3 ori la serviciul de urgență 112, joi, în jurul orei 11 și le-a oferit polițiștilor detalii prețioase care au condus la adresa criminalului din Caracal.

Surse din cadrul anchetei susțin că bărbatul din Caracal ar fi tranșat cele două cadavre după care le-a dat foc. Părinții adolescentei de 15 ani, dar și ai altei fete răpite în urmă cu 3 luni, Mihaelea Luiza Melencu au fost anunțați de autorități că este posibil ca fiicele lor să fie victimele acestor atrocități. Anchetatorii sunt de părere că oasele calcinate găsite în curtea criminalului provin de la cel puțin două persoane, dar nu mai mult de patru.