News

Ce mesaj a postat Luiza Melencu pe Facebook, înainte să moară cu puţin timp: “Să ai o inimă atât de rea”

26.08.2019 | 14:10
Mesajul înduioșător postat de Luiza Melencu înainte de a fi răpită

Ce mesaj a postat Luiza Melencu pe Facebook, înainte cu puţin timp ca soarta să i-l scoată în cale pe Gheorghe Dincă! Mesajul fetei a fost apreciat de prietenii ei virtuali. Fata de 18 ani era printre cei mai buni elevi din clasa ei, iar cu ocazia nu a mers decât o dată în viața ei. Acesta lucru însă se pare c i-a fost fatal.

Mesajul înduioșător postat de Luiza Melencu înainte de a fi răpită

Cu puțin timp înainte ca Luiza Melencu să plece spre casă cu mașina de ocazie a lui Gheorghe Dincă, fata a postat un mesaj emoționant pe Facebook în care lăsa să se înțeleagă că inima ei tânără era plină de bunătate, la fel cum spun acum toți cunoscuții ei.

“Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea, înseamnă curaj, nu slăbiciune!”, a scris cu convingere Mihaela Luiza Melencu, poreclită „Lulu” de către apropiați, potrivit a1.ro.

Mesajul înduioșător postat de Luiza Melencu înainte de a fi răpită
Mesajul înduioșător postat de Luiza Melencu înainte de a fi răpită

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că le-a omorât pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu

Adolescenta a pubulicat mai multe imagini de-a lungul timpului, la fiecare dintre acestea primind aprecieri din partea prietenilor ei, care i-au lăudat frumusețea. Luiza Melencu se pare că era o fată credincioasă. „Nimic fără Dumnezeu”, mai scria Mihaela Luiza Melencu, în limba engleză, ca motto al ei.

Ar fi vrut să facă școala de șoferi, ar fi vrut să lucreze într-un spital, ca asistentă, să ajute oameni. Toate visele ei se pare că s-au spulberat atunci când a ales să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, cum este cunoscut de mai bine de o lună.

Acesta a răpit-o, a violat-o, a ucis-o și se pare că i-ar fi ars și trupul. Până în acest moment, anchetatorii se pare că nu au găsit nicio probă care să le arate că Luiza Melencu s-ar fi aflat în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Bărbatul a mărturisit însă în fața procurorilor că a ucis-o pe Luiza Melencu, dar și pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani.