Sporturi

Ce mesaj video EMOŢIONANT a primit Cătălina Ponor de la Constanţa, după ratarea de la bîrnă

Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a avut o evoluţie sub aşteptări la finala de la bîrnă la Rio 2016 şi a terminat departe de podium. A fost suficient pentru ca un...
17.08.2016 | 17:57
Ce mesaj video EMOTIONANT a primit Catalina Ponor de la Constanta dupa ratarea de la birna

Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a avut o evoluţie sub aşteptări la finala de la bîrnă la Rio 2016 şi a terminat departe de podium. A fost suficient pentru ca un val de critici să se abată asupra campioanei. Printre susţinătorii Cătălinei Ponor se numără şi Dana Sofronie, fosta ei colegă de lot.

Dana Sofronie, care este acum antrenoare a unor grupe de juniori, a postat pe un site de socializare un clip video în care tinerele sportive îşi exprimă susţinerea pentru Ponor: “te iubim şi sîntem alături de tine

“Dragă, Cătălina. Nu am avut puterea să îţi scriu imediat după concurs. Te cunosc de atîta amar de vreme şi mi-am dat seama de cînd te-am văzut intrînd în arena că s-a întîmplat ceva grav cu tine. Abia pe parcurs am citit şi aflat cu stupoare despre tot ce ai fost nevoită să înduri în ultima perioadă, în special după Campionatele Europene din vară. Este incalificabil şi regretabil ce ţi s-a întîmplat. Chiar revoltător. Şi pentru că prietenul la nevoie se cunoaşte, vreau să ştii că ai TOATĂ susţinerea mea . Meriţi aplauze la scenă deschisă pentru determinarea şi ambiţia de a reveni şi a face totul pentru ţara ta. Despre eforturile şi sacrificiile tale nu se poate vorbi decît la superlative. Ramîi o mare campioană, ai muncit să ajungi aici şi acest lucru nu poate fi şters de nimeni niciodată. Te aşteptăm cu drag acasă şi stiu că vei avea puterea să treci peste mizeriile unor oameni”, a scris Dana Sofronie.

Cătălina Ponor, mişcată de gestul colegei sale, i-a dat imediat un răspuns: “Vai, Danutza , mulţumesc din suflet! Ce frumoase sînt! Aşa e, mă cunoşti de atîţia ani şi am crescut toate ca nişte surori!”.