Fotbal international

Ce mesaje de Crăciun au transmis Ronaldo sau Messi! Postarea emoţionantă a lui Neymar! Foto

25.12.2018 | 11:11
Ce mesaje de Craciun au transmis Ronaldo sau Messi Postarea emotionanta a lui Neymar Foto

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi sau Neymar au postat deja primele mesaje de Crăciun pentru fanii din întreaga lume. Starurile din fotbalul european s-au fotografiat lângă brad, alături de familie, şi au urcat imaginile pe conturile personale de Instagram sau Twitter.

Vedeta lui Juventus s-a fotografiat alături de cei patru copii şi Georgina Rodriguez. Cristiano Ronaldo a scris şi un mesaj în portugheză şi engleză pentru fanii din întreaga lume. Lionel Messi, marele său rival, petrece Crăciunul în Argentina. Antonella Roccuzzo, soţia starului de la FC Barcelona, a postat o imagine în care apare, lângă brad, alături de fotbalistul de 31 de ani şi cei trei copii ai cuplului. Tot alături de familie s-a fotografiat şi Mauro Icardi, atacantul lui Inter, care le-a transmis un mesaj de Crăciun fanilor săi. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ce mesaje de Crăciun au transmis Ronaldo sau Messi. Neymar, postare religioasă

Dacă Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo au ales să se fotografieze alături de familie, Neymar a ales un mesaj religios, din Biblie. “Astăzi, în cetatea lui David, vi s-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul”, a postat Neymar cu ocazia Crăciunului, pasajul fiind preluat din Sfânta Evanghelie după Luca.

Ce mesaje de Crăciun au transmis Ronaldo sau Messi. Neymar a ales o postare religioasă
Ce mesaje de Crăciun au transmis Ronaldo sau Messi. Neymar a ales o postare religioasă

Luis Suarez petrece Crăciunul în Uruguay şi a postat o fotografie în care apar cei trei copii şi soţia fotbalistului de la FC Barcelona. “Familia Suarez Balbi vă urează Crăciun Fericit”, a fost mesajul fotbalistului de 31 de ani. Mohamed Salah, Andrew Robertson şi Xherdan Shaqiri au decis să le facă o surpriză elevilor unei şcoli din Liverpool şi i-au vizitat înainte de Crăciun. Internaţionalul egiptean a postat imaginile pe contul personal de Instagram. Dintre fotbaliştii de top, Harry Kane a surprins cu alegerea făcută pentru bradul de Crăciun. Atacantul lui Tottenham Hotspur şi-a aşezat gheata de aur, primită pentru că a fost cel mai bun marcator al Campionatului Mondial din Rusia, în vârful pomului.