Pariuri sportive

Ce pariem în Champions League? Vezi aici opinia experţilor

Liga Campionilor a ajuns in faza optimilor, iar marti seara sunt programate primele intalniri: Benfica Lisabona - Borussia Dortmund si PSG - Barcelona. In calitate de Ambasador Unibet, Ilie Dumitrescu...
14.02.2017 | 11:07
Ce pariem in Champions League Vezi aici opinia expertilor

Liga Campionilor a ajuns in faza optimilor, iar marti seara sunt programate primele intalniri: Benfica Lisabona – Borussia Dortmund si PSG – Barcelona. In calitate de Ambasador Unibet, Ilie Dumitrescu a analizat sansele echipelor implicate, oferind in acelasi timp ponturi de pariere, dincolo de clasicele generale 1-X-2, unde oaspetii sunt clar favoriti.

In ceea ce priveste meciul de la Lisabona, scorul este greu de anticipat pentru simplul fapt ca nu exista un istoric recent al intalnirilor directe dinte cele doua formatii. “Cert este ca va fi o ciocnie intre doua scoli de fotbal de mare succes – cea portugheza si cea germana. Lusitanii sunt neinvinsi in ultimele 4 jocuri de pe teren propriu contra echipelor nemtesti. De cealalta parte, Dortmund are o experienta recenta cu Sporting, echipa in fata careia a reusit doua victorii in faza grupelor. Este posibil ca Benfica sa fi tras invatamintele din esecul lui Sporting si sa reuseasca mai mult decat rivala sa”, subliniaza Ilie Dumitrescu.

In sezonul trecut, Benfica a remizat la Lisabona cu Bayern Munchen, scor 2-2, in meciul tur din sferturile Champions League. La casa de pariuri online Unibet, cota pentru meci castigat de gazde este 3,50, iar pentru scor egal – 3,45. Mult mai putin riscanta ar fi insa cota 1,71 pentru varianta care acopera ambele posibilitati. Acest lucru este foarte posibil, tinand cont ca Benfica nu a inregistrat niciun esec acasa in campionatul intern, iar Dortmund a reusit doar trei succese in 10 deplasari din Bundesliga.

benfica-nu-pierde

Un alt pariu demn de luat in calcul este cel pe situatia in care ambele echipe marcheaza – cota 1,74. “Benfica si Borussia Dortmund sunt doua echipe ofensive care inscriu aproape meci de meci. In grupe, lusitanii au marcat in fiecare joc de acasa, iar in cele 9 partide din 2017 au o medie de 2,8 goluri pe meci. Si Borussia sta foarte bine la capitolul eficacitate ofensiva. In acest sezon a stabilit chiar recordul Ligii Campionilor la numarul de goluri marcate in grupe: 21. In cele trei meciuri jucate in acest an in Bundesliga a marcat de fiecare data”, comenteaza fostul intenational roman.

benfica-dortmund-gg

Si in cazul celuilalt meci al serii, PSG – Barcelona, se poate vorbi tot despre pariul pe “ambele marcheaza”, ba chiar si despre o cota identica, 1,74. “PSG – Barcelona se anunta un meci cu goluri marcate in ambele porti. Francezii trebuie sa inscrie daca vor sa-si ia revansa in fata echipei care i-a eliminat din Champions League in ultimele doua sezoane. Barca este obisnuita sa marcheaze pe Parc de Princes”, subliniaza Ilie Dumitrescu. PSG si Barca s-au intalnit de 4 ori pe Parc de Princes, in UCL, iar ambele echipe au fost prezente pe tabela de marcaj: 1-3, 3-2, 2-2 si 2-1. In acest moment, PSG are o medie de 2,8 goluri pe meci, iar Barca de 3 goluri pe meci.

psg-barca-gg

Pentru victorie, Barcelona are cota 2,19 pe unibet.ro. Barca este clar favorita prin prisma rezultatelor anterioare, dar mai ales datorita formei in case se afla trioul ofensiv Messi – Suarez – Neymar. Totusi, un pariu cu riscuri minime ar fi cel pe faptul ca Barcelona castiga cel putin o repriza (cota 1,59). Acest pronostic se bazeaza pe statistica din ultimele 3 meciuri PSG – Barcelona din Liga Campionilor: catalanii au castigat 5 din cele 6 reprize.