News

Ce pensie are Teodor Meleșcanu! Este unul dintre cei mai norocoși pensionari

23.04.2019 | 12:08
Ce pensie are Teodor Melescanu Este unul dintre cei mai norocosi pensionari

Teodor Meleșcanu este unul dintre pensionarii care nu trebuie să-și facă griji deloc. Acesta are o pensie de nu mai puțin de 227.977 de lei, potrvit ultimei sale declarații de avere. Se pare că de la Ministerul Afacerilor Externe primește sumade 88.800 de lei, de la Senat are 49.117 de lei și de la activități anterioare ca profesor universitar are revenită suma de 90.000 de lei.

Teodor Meleșcanu, pensie de 227.977 de lei!

Conform ultimei declarații de avere ale lui Meleșcanu, pensia de care beneficiază acesta are valoarea de 227.977 de lei. Incintele din care provin sumele sunt: MAE(8.800 de lei), Senat(49.177 de lei) și din activitatea de fost profesor universitare(90.000 de lei) .În anul 2016, declarația de avere a lui Teodor Meleșcanu indica faptul că primește o îndemnizație de fost preșeidinte, în valoare de 139.200 de lei, pe lângă sumele de mai sus.

De ce pensie beneficiază Teodor Meleșcanu?
De ce pensie beneficiază Teodor Meleșcanu? Cine sunt oamenii din România care au pensii imense?

Augustin Lazăr, pensie imensă!

Augustin Lazăr și-a depus de curând dosarul de pensionare. Tăriceanu a susținut că Lazăr va beneficia de o îndemnizație “grasă” de 27.000 de lei pe lună. „La Lazăr e vorba de o pensie grasă de tot. Atenție: probabil că Lazăr va avea cea mai mare pensie publică din România”, a spus Călin Popescu Tăriceanu. “După cum știți, în 27 aprilie 2019 expiră mandatul Procurorului General și este firesc în acest context să îmi depun o cerere de pensionare”, a declarat Toader.

Întrebat despre interviul pe care l-a dat cu ministrul Tudorel Toader pentru a ocupa încă un mandat funcția de procuror general, Lazăr a explicat: “Eu mi-am făcut datoria, dar după cum s-a văzut, această procedură este discutabilă, este contestabilă”, se anunța înainte de oficializarea pensionării. Gheorghe Bălășoiu era românul cu cea mai frumoasă pensie di România, înainde să fie detronat de Augustin Lazăr. Actualul procuror se pregătește acum se finele carierei sale.