News

Ce pensie încasa lunar Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal nu mai muncea de 18 ani

01.08.2019 | 18:45
Ce pensie incasa lunar Gheorghe Dinca Criminalul din Caracal nu mai muncea de 18 ani

Ies la iveală noi detalii incredibile din viața lui Gheorghe Dincă, omul care a șocat întreaga opinie publică din țara noastră și nu numai, prin faptele sale de-a dreptul înfiorătoare. Acuzat că a sechestrat, violat și probabil ucis două tinere de 15, respectiv 18 ani, bărbatul s-a pensionat în 2018, în ultimul timp făcând pe taximetristul pentru oamenii din localitate.

Ce pensie lunară avea Gheorghe Dincă

Potrivit unor surse oficiale citate de libertatea.ro, monstrul din Caracal a lucrat ca geamgiu la spitalul din oraș, apoi s-a angajat pentru scurtă vreme în Italia, fiind șomer încă din 2001. De altfel, pentru toată perioada în care a activat în câmpul muncii, Gheorghe Dincă, încasa o pensie lunară de 659 lei. 

Totodată, procurorii DIICOT au descoperit recent că mecanicul auto se ocupa și cu recondiționarea mormintelor din cimitirul din Caracal. Prin urmare, anchetatorii vor face în cel mai scurt timp percheziții în zonă, nefiind exclusă ipoteza ca oasele calcinate descoperite în butoiul criminalului să fi fost sustrase chiar dintr-unul sau mai multe morminte.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Sursa foto: adevarul.ro
Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Sursa foto: adevarul.ro

Specialiștii anunță că Alexandra Măceșanu ar putea fi în viață

Alexandra Măceșanu, una dintre tinerele răpite de Gheorghe Dincă ar putea fi încă în viață. Cel puțin așa susțin specialiștii în materie de criminologie, dar și angajați ai crematoriilor, care sunt convinși că oasele calcinate descoperite în curtea criminalului din Caracal nu pot aparține tinerei de 15 ani, mai ales dacă ne raportăm la timpul necesar arderii complete a unui corp omenesc. În plus, temeperatura la care se realizează incinerarea nu poate fi atinsă în arzătorul improvizat de Dincă.

Incinerarea propriu-zisa durează, în medie, o oră jumate. În timpul incinerării, temperatura va ajunge la 900-1.000 de grade. Durata incinerării poate să fie de la caz de caz, după constituția fizică a fiecăruia și sistemul osos. Cantitatea de cenușă rezultată e în funcție de sistemul osos. Cu cât oasele sunt mai proeminente, cu atât cantitatea de cenușă e mai mare”a declarat Emilian Niculescu, fochist la Crematoriul Vitan Bârzești, pentru Digi 24.

În primele 15-20 de minute ale incinerării se emană un fum gros și un miros insuportabil. Dacă făcea așa ceva, tot Caracalul era plin de fum, deci spune el e o mare minciună. Cadavrul uman are un miros specific și primul sfert de ora scoate un fum negru. Era imposibil să nu fi fost identificat de cineva din Caracal. O incinerare nu se poate face în condițiile astea primare. Exclus!”, a explicat și Ionel Gheorghe, fost șef la Crematoriul Vitan Bârzești.