Sporturi

Ce probleme medicale are Simona Halep: „Acum sunt un pic mai bine”

30.05.2019 | 23:13
Ce probleme medicale are Simona Halep Acum sunt un pic mai bine

La fel ca-n primul tur, Simona Halep a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de turul II de la Roland Garros, impunându-se în fața Magdei Linette, scor 6-4, 5-7, 6-3. 

Ce probleme medicale are Simona Halep

Imediat după meci, Halep și-a îngrijorat fanii, spunând că nu s-a simțit bine pe teren. La conferința de presă, Simona a detaliat problemele medicale pe care le are. Sportiva noastră a dezvăluit că nu are nimic grav, însă problemele stomacale au împiedicat-o să joace cel mai bun tenis al său cu Linette.

„Sunt un pic obosită, mi-a fost rău pe toată durata meciului, dar cel mai important e că am reușit să câștig. Acum mă simt mai bine după ce am făcut un masaj. Am probleme la stomac, e o stare de rău. Nimic grav și nimic serios” – a spus Simona Halep.

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi ca sa o elimine pe Magda Linette
Simona Halep a avut nevoie de trei seturi ca sa o elimine pe Magda Linette

În primul tur, Simona Halep a trecut de Ajla Tomljanovic, scor 6-2, 3-6, 6-1. Halep este avantajată înaintea turului III, viitoarea sa adversară nefiind stabilită încă. Krunic și Tsurenko au ajuns la 6-6 în setul decisiv, iar partida va continua în cursul zilei de vineri până când una dintre cele două jucătoare se va distanța la două game-uri.

Simona Halep încearcă să câștige turneul de la Roland Garros pentru al doilea sezon consecutiv, după ce anul trecut a triumfat pentru prima dată în cariera sa la un turneu de Mare Șlem. Sportiva noastră nu a luat niciun trofeu în 2019, cel mai aproape fiind la Doha și la Madrid, acolo unde de fiecare dată a pierdut finala.

Simona Halep este cotată drept principala favorită la câștigarea turneului. După ce la startul competiției avea o cotă de 5.00 să triumfe, în prezent cota sa a scăzut la 3.40. Este urmată de liderul mondial Naomi Osaka, creditată cu 6.00.