Fotbal intern

Ce ruşine! Ce se întâmplă cu persoanele cu handicap care merg pe Arena Naţională

Arena Naţională din Bucureşti este cel mai mare stadion din România, dar persoanele cu handicap care vor să participe la meciurile din Liga 1 întâmpină probleme....
07.04.2017 | 09:13
Ce rusine Ce se intampla cu persoanele cu handicap care merg pe Arena Nationala

Arena Naţională din Bucureşti este cel mai mare stadion din România, dar persoanele cu handicap care vor să participe la meciurile din Liga 1 întâmpină probleme.

De mai bine de un an, lifturile de pe cel mai mare stadion al României nu sunt funcţionale, iar suporterii care au probleme şi sunt imobilizaţi în scaune cu rotile sunt căraţi de însoţitori în braţe pe scări, anunţă gsp.

Meciurile Dinamo-CFR Cluj şi Steaua-Astra Giurgiu au avut loc pe Arena Naţională, iar un singur lift funcţiona. “Merge un singur lift, şi ăla în zona VIP, care face legătura cu parcarea subterană, în rest toate sunt oprite de un an de zile”, a spus un responsabil al stadionului, conform sursei citate.

Astfel, cei care vin la stadion şi sunt imobilizaţi în scaune cu rotie şi trebuie să meargă la novelul doi al arenei, acolo unde există locuri special amenajate pentru ei, sunt căraţi de însoţitori chiar şi 60 de trepte.