News

Ce salariu are Dan Negru, la Antena 1? Vedeta TV a rupt tăcerea

03.04.2019 | 15:32
Ce salariu are Dan Negru la Antena 1 Vedeta TV a rupt tacerea

Subiectul legat de salariile vedetelor de televiziune din România a reprezentat mereu un punct de interes pentru cititori și telespectatori. Oamenii au avut întotdeauna curiozitatea să afle cât câștigă preferații lor și din această cauză, în media au fost vehiculate de-a lungul timpului diverse sume de-a dreptul astronomice.

Ce spune Dan Negru despre salariul său

Recent, s-a scris că Andreea Esca ar domina topul celor mai bine plătiți prezentatori TV din România, având un salariu colosal, care ar ajunge undeva între 40.000 și 50.000 de euro pe lună. Vedeta Pro TV ar fi urmată îndeaproape în clasament de Dan negru, cunoscutul amfitrion al Antenei 1.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, acesta a reacționat pe marginea subiectului respectiv, dându-le astfel replica celor care vehiculează sume uriașe pe numele său. „   A apărut azi un alt clasament al salariilor în televiziune și m-am văzut pe locul doi după Esca…???. NU! Nu iau 135 mii de euro/sezon, după cum sunt sigur că nici Esca nu ia milionu pe an pe „fluturaș”. Dar dacă e atâta interes înseamnă ca o să fie cool ziua in care o să-mi arăt ”fluturașul” de Revelion” , a scris Dan Negru, în debutul mesajului său.

Ce spune Dan Negru despre salariul pe care îl câștigă
Ce spune Dan Negru despre salariul pe care îl câștigă

Ce salariu are Dan Negru la Antena 1?

Totuși, într-una dintre cele mai sărace piețe de publicitate din Europa, cum e cea din România, sunt oameni care apar la televizor pe un salariu comparativ cu cel al lui Richard Quest de la CNN. Richard Quest în America, pe o piață de publicitate de vreo 200 miliarde și ai noștri aici, pe una de nici juma de miliard… Quest are una bună despre bani: „Dacă vrei să ştii ce părere are Dumnezeu despre bani, uită-te la ce fel de oameni îi dă” ???” , a mai transmis Dan Negru, unul dintre cei mai  cunoscuți prezentatori TV, apreciat pentru programele pe care le realizează în noaptea de Revelion, dar și pentru emisiuni precum Te pui cu Blondele sau Guess My Age.