Life

Ce salariu are o femeie de serviciu la Lidl în 2024. Suma e complet neașteptată

Ce salariu are o femeie de serviciu la Lidl în 2024? Suma încasată lunar pentru un astfel de post e una complet neașteptată.
31.01.2024 | 13:48
Ce salariu are o femeie de serviciu la Lidl in 2024 Suma e complet neasteptata
Ce salariu are o femeie de serviciu la Lidl în 2024. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată ce salariu are o femeie de serviciu la Lidl în 2024? Este bine cunoscut faptul că retailerul este atent la nevoile clienților săi, însă și la cele ale angajaților.

Ce salariu are o femeie de serviciu la Lidl în 2024

Lanțul de magazine Lidl este prezent în mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Clienții din marile orașe se bucură de numeroase oferte, în fiecare săptămână, dar și de o gamă largă de produse. 

ADVERTISEMENT

La Lidl poți să găsești mai tot ceea ce ai nevoie. De asemenea, prețurile sunt pentru orice tip de buzunar. Iar retailerul se pare că pune preț foarte mult și pentru angajații săi, dovada cea mai clară fiind salariile oferite pe diferite posturi.

Ce salariu are o femeie de serviciu la Lidl în 2024? Pe site-ul oficial al retailerului există anunțuri de angajare în acest sens. Iar suma lunară promisă, alături de programul de lucru, sunt destul de tentante. 

ADVERTISEMENT

Pe lângă salariu, o femeie de serviciu de la Lidl se bucură și de alte avantaje. Printre acestea se numără tichetele de masă, bonuri, dar și sporuri. Astfel, suma lunară încasată poate crește chiar și cu aproape 1.000 de lei.

Suma diferă în funcție de programul de lucru ales

Ce salariu are o femeie de serviciu la Lidl în 2024, deci? Depinde în primul rând de programul de lucru. Astfel, pentru un program de patru ore, o femeie de serviciu ajunge la un salariu brut de 2.200 de lei. Iar cu tot cu bonusuri, tichete și sporuri, suma crește la 3.075 brut lunar.

ADVERTISEMENT

Există însă și posturi cu normă întreagă. Astfel, o femeie de serviciu de la Lidl ajunge la un salariu brut de 4.400 de lei dacă optează pentru un astfel de post. Iar cu restul beneficiilor, suma brută lunară oferită ajunge undeva pe la 6.150 de lei brut.

Iar retailerul nu oferă doar beneficii financiare, ci și de dezvoltare. Angajații au un mentor dedicat și învață constant lucruri noi. De asemenea, cei care aleg să lucreze ore suplimentare, sunt și ei recompensați pe măsură.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă o femeie de serviciu în magazin? Există mai multe cerințe pe fișa postului. Spre exemplu, curățenia trebuie asigurată atât în interiorul cât și exteriorul magazinului. De asemenea, prioritate au grupurile sanitare, parcarea, dar și sala de vânzare.

În același timp, persoana care va fi angajată pe un astfel de post mai trebuie să strângă ambalajele de carton și foliile aflate pe sala de vânzare. Totodată, mai trebuie asigurat și nivelul optim al consumabilelor.

ADVERTISEMENT