Fotbal international

Ce salariu va avea Răzvan Marin la Ajax Amsterdam! Este al treilea cel mai scump jucător transferat de “lăncieri”

04.04.2019 | 22:16
Ce salariu va avea Razvan Marin la Ajax Amsterdam Este al treilea cel mai scump jucator transferat de lancieri
Ce salariu va avea Răzvan Marin la Ajax Amsterdam

Răzvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam şi va juca în tricoul “lăncierilor” din sezonul viitor. Mijlocaşul de 22 de ani a fost prezentat joi, iar mutarea la formaţia olandeză este un mare plus, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar.

Ce salariu va avea Răzvan Marin la Ajax Amsterdam. Cu mult peste media din Eredivisie

Răzvan Marin este noul jucător al lui Ajax Amsterdam şi va avea un salariu de aproximativ 1.000.000 de dolari pe an. În aceste condiţii, internaţionalul român va câştiga cu mult peste media salarială din Eredivisie. Conform Global Sports Salaries, jucătorii din prima ligă a Olandei au medie a încasărilor de 323.488 de dolari pe an.

“E ceva special, azi a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. E important să fiu sănătos. Eu mă văzusem cu antrenorul mai demult, mă știa, eu mai fusesem o dată la Amsterdam special să mă văd cu antrenorul. Mi-a explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine și cu echipa”, a declarat Răzvan Marin după ce a semnat contractul cu Ajax Amsterdam.

Răzvan Marin, în Top 3 cei mai scumpi jucători transferaţi de Ajax

Ajax Amsterdam a plătit 12.500.000 de euro pentru a-l transfera pe Răzvan Marin de la Standard Liege. Mijlocaşul de 22 de ani a devenit al treilea cel mai scump jucător cumpărat de “lăncieri”, motiv pentru care a şi primit un salariu bun.

Miralem Sulejmani este cel mai scump transfer făcut de Ajax Amsterdam. În 2008, mijlocaşul stânga a fost adus de la Heerenveen, după ce “lăncierii” au plătit 16.250.000 de euro. Pe locul doi se află Daley Blind, răscumpărat de la Manchester United, în 2018, când Ajax a plătit 16.000.000 de euro.