Fotbal intern

Ce salariu vrea Diego Fabbrini ca să semneze cu Dinamo Bucureşti! EXCLUSIV

27.03.2019 | 23:30
Ce salariu vrea Diego Fabbrini ca sa semneze cu Dinamo Bucuresti EXCLUSIV

Formaţia din Ştefan cel Mare ar putea da lovitura pe piaţa de mercato din România. Mircea Rednic l-ar putea aduce pe mijlocaşul italian de 28 de ani care a făcut senzaţie la FC Botoşani. FANATIK a aflat ce salariu vrea Diego Fabbrini ca să semneze cu Dinamo Bucureşti. Suma l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din lotul alb-roşilor.

Ce salariu vrea Diego Fabbrini ca să semneze cu Dinamo Bucureşti! 15.000 de euro pe lună

Magicianul Botoşaniului rămâne liber de contract din această vară. Dorit în trecut şi de Gigi Becali, Diego Fabbrini ar putea ajunge la marea rivală. Dinamo Bucureşti este interesată de mijlocaşul italian şi a aflat care sunt pretenţiile acestuia pentru a îmbrăca tricoul alb-roşu. Din informaţiile FANATIK, Fabbrini le-a transmis dinamoviştilor două variante de angajament.

Prima variantă face referire la un salariu de 15.000 de euro pe lună. Această sumă nu ar fi fixă ci ar reprezenta salariul de 12.000 de euro plus bonusuri legate de prezenţa sa şi de performanţe (goluri, pase de gol). Acestea ar reprezenta o formalitate, astfel că el ar ajunge uşor la cei 15.000 de euro pe lună. Cu acest venit l-ar depăşi şi pe căpitanul Dan Nistor, care ajunge cu bonusuri la 14.000 de euro pe lună.

A doua variantă pe care Fabbrini ar lua-o în calcul ar fi aceea legată de un salariu ceva mai mic, între 10.000 şi 12.000 de euro, dar cu o sumă la semnătură între 50.000 şi 100.000 de euro. El şi-ar asigura astfel un câştig substanţial din start, iar Dinamo ar suporta un salariu mai mic. În perioada următoare vor exista negocieri directe între părţi, când formaţia din Ştefan cel Mare este aşteptată să înainteze o ofertă oficială.

Diego Fabbrini Dinamo
Diego Fabbrini, felicitat de colegi după un gol marcat împotriva lui Dinamo

Le-a ucis visul de play-off

Diego Fabbrini are 19 prezenţe în acest sezon de Liga 1, reuşind să marcheze de 4 ori şi să paseze decisiv de 3 ori. Interesant este că unul dintre golurile înscrise de Fabbrini a cântărit decisiv la ratarea obiectivului de către Dinamo Bucureşti. Italianul a marcat la Bucureşti în victoria Botoşaniului, 2-1, din Ştefan cel Mare.

Atunci, mijlocaşul a reuşit câteva driblinguri spectaculoase, a ridiculizat apărarea “câinilor” şi l-a învins pe McDermott cu un şut la colţul lung. Era minutul 75 şi trupa lui Mircea Rednic nu a mai fost capabilă să revină în meci. La finalul jocului, Dinamo pierdea orice şansă de a ajunge în play-off-ul Ligii 1 Betano.

800 de mii de euro este cota de piaţă a lui Diego Fabbrini, conform transfermarkt