Sporturi

Ce scrie presa din Franța despre Simona Halep. “Un anti-star. Nu ocupă același spațiu în media precum Serena Williams sau Naomi Osaka”

20.04.2019 | 10:53
Bucuria Simonei Halep după un meci câștigat la Fed Cup. Ce scrie presa din Franța despre sportiva din România

Simona Halep se va duela cu Kristina Mladenovic (66 WTA), azi, de la ora 15.00, în primul meci din duelul Franța – România, din semifinalele Fed Cup, iar presa din presa din Hexagon a scris despre jucătoarea care ocupă locul 2 în clasamentul WTA. Francezii o consideră pe Simona Halep principala rachetă a României și au avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivei originare din Constanța.

Ce scrie presa din Franța despre Simona Halep

“Halep, forța discretă”, titrează Eurosport.fr. Francezii o consideră pe Simona Halep ca fiind principalul pericol din echipa de Fed Cup a României și au adăugat. “Simona Halep reprezintă principalul pericol pentru Franța. Rezervată, neobosită, muncitoare, Simona a fost construită cu răbdare, fără zgomot, pentru a deveni una dintre jucătoarele formidabile din circuit. Simona nu vorbește mult despre ea. Nu există controverse, declarații zgomotoase sau ieșiri nervoase. Un anti-star. Nu ocupă același spațiu în media precum Serena Williams sau Naomi Osaka. Mică de înălțime, Simona și-a construit jocul pe abilitățile de a returna tot, precum și capacitatea de a anticipa punctele.”

Totodată, jurnaliștii de la Eurosport.fr au descoperit și ce puncte slabe are Simona Halep și cum pot profita jucătoarele din echipa de Fed Cup a Franței în duelurile din semifinale. “A pierdut anul acesta în fața unor jucătoare mai slab clasate. De asemenea, cedează sub presiune și în momente tensionate, având 3 finale de Grand Slam pierdute. Așa că există speranță pentru echipa Franței, mai ales că Mladenovic o conduce la meciurile directe, iar Garcia a învins-o în trecut.”

Simona Halep într-un meci jucat pentru România la Fed Cup

“Halep, patroana în misiune pentru semifinala Franța – România!”

Și L’Equipe a scris despre Simona Halep vineri, 19 aprilie, cu o zi înainte să înceapă semifinala dintre România și Franța. “Halep, patroana în misiune pentru semifinala Franța – România. Numărul doi mondial conduce echipa României și și-a făcut din Fed Cup principalul obiectiv al sezonului”.

Primul meci din semifinala Fed Cup dintre Franța și România are loc azi, de la ora 15.00, atunci când Simona Halep se va duela cu Mladenovic, urmat de duelul dintre Mihaela Buzărnescu și Caroline Garcia. Tot Halep joacă primul meci de duminică împotriva lui Garcia, iar Buzărnescu – Mladenovic se dispută imediat după.