Fotbal intern

„Toți îi dedicăm victoria”. Drama prin care trece Bucurică, de la Voluntari: „Are probleme grave la coloană”

18.03.2019 | 22:56
ADVERTISEMENT

Bogdan Bucurică (33 ani) a evoluat în 15 meciuri pentru Voluntari în acest sezon, însă jucătorul a dispărut surprinzător din lot în 2019. Conform informațiilor oferite de Claudiu Niculescu, fost antrenor la Voluntari, acesta ar avea mari probleme la coloană, după ce în iarnă a fost implicat într-un accident rutier. 

Drama prin care trece Bucurică, de la Voluntari

„Nu vreau să ofer informații eronate. Din ce știu, am auzit că Bucurică ar fi suferit un accident de mașină în iarnă, dar nu grav. Totuși, la patru zile au apărut probleme. Ce a spus Tudorie îmi confirmă practic acest lucru. Are probleme grave la coloană. Am înțeles că s-a operat recent” – a spus Claudiu Niculescu la  Digisport.

ADVERTISEMENT

De altfel, Alexandru Tudorie i-a dedicat golul victoriei, arătând spre camerele TV un tricou cu numele colegului său pe el. Tudorie a dezvăluit ulterior la interviuri faptul că Bucurică a suferit o intervenție chirurgicală. Bergodi i-a dedicat la rândul său victoria lui Bucurică.

„Știam că vom avea un meci greu, dar sunt bucuros că am câștigat. Vreau să-i dedicăm această victorie lui Bucurică, toți din club, jucătorii, întreg staff-ul. Îl așteptăm cu mare drag înapoi la antrenamente. Cred că am meritat victoria. Nu știu câte puncte am făcut de când am venit. Nu am calculat. Cert e că facem o treabă bună și avem șanse să ne salvăm de la retrogradare. Mă bucur de ce am realizat până acum” – a spus Cristiano Bergodi la Digisport.

ADVERTISEMENT

„I-am dedicat golul pentru că nu trece printr-o perioadă bună acum. S-a operat, și eu am trecut prin asta și știu cum este” – a spus Alexandru Tudorie la Digisport.