Fotbal intern

Ce se întâmplă cu transferul lui Carlos Fortes la FCSB: „A existat un acord între cele două cluburi”

18.01.2019 | 21:07
Ce se intampla cu transferul lui Carlos Fortes la FCSB A existat un acord intre cele doua cluburi

Carlos Fortes nu are de gând să mai continue la Gaz Metan Mediaș, însă, pentru moment, se pare că nici oferta de la FCSB nu-l atrage. Gigi Becali i-a dat ultimatum jucătorului, iar, între timp, pe fir a intrat și U Craiova. 

Atacantul care a făcut senzație încă de la primele sale meciuri în Liga 1 Betano este văzut ca un înlocuitor pe măsură pentru Harlem Gnohere, atacantul în vârstă de 30 de ani de la FCSB care a primit câteva oferte concrete în această iarnă.

Ce se întâmplă cu transferul lui Carlos Fortes la FCSB

Edward Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan, a dezvăluit că FCSB a ajuns la un acord cu Gaz Metan, dar nu și cu jucătorul, care este dorit și în China. Interesant este că medieșenii îl dețin în coproprietate pe Fortes, astfel că doar o parte din suma de transfer va ajunge la Gaz Metan.

„A fost o propunere complexă, am prezentat-o mai sus, către factorii de conducere. A existat un acord între cele două cluburi. FCSB putea să meargă mai departe și să intre în acest proces de negocieri cu jucătorul.

Situația a fost mai complicată, jucătorul e deținut în coproprietate de Gaz Metan. Toți banii intrau la noi, apoi erau împărțiți. Erau mulți intermediari. Dacă jucătorul nu a ajuns la un acord cu clubul, nu e vina noastră.

Eu mi-am arătat posibilitatea de a-l lăsa. Am căutat și soluții. Este jucătorul cel mai bine plătit de la Mediaș, dar nu avea un salariu uriaș pentru Liga 1”, a declarat Edward Iordănescu la TV Digi Sport.

Cifrele lui Carlos Fortes

Carlos Fortes a evoluat în 17 partide pentru Gaz Metan în actuala stagiune, marcând cinci goluri și oferind două assist-uri. A fost adus din Portugalia, de la Vizela, iar o bună parte din carieră și-a petrecut-o la Braga.