Fotbal intern

Ce se întâmplă cu transferul lui Carlos Fortes la FCSB. “Eu nu dau bani la impresari!”

16.01.2019 | 16:34
Ce se intampla cu transferul lui Carlos Fortes la FCSB Eu nu dau bani la impresari

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Carlos Fortes la FCSB. Patronul vicecampioanei a anunţat că atacantu l lusitan a semnat contractul cu gruparea pregătită de Mihai Teja, dar impresarul acestuia îl contrazice pe latifundiarul din Pipera şi susţine că oficialii de la FCSB nu au luat legătura cu jucătorul de la Gaz Metan Mediaş.

Pedro Tarrao, impresarul lui Carlos Fortes, a recunoscut că există interes din partea FCSB-ului, dar că jucătorul nu a semnat niciun contract cu gruparea “roş-albastră”. De partea cealaltă, Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu atacantul lusitan, dar şi cu Gaz Metan Mediaş, dar că impresarul fotbalistului încearcă să primească o anumită sumă de bani de la el, lucrur pe care nu îl acceptă.

Gigi Becali, despre transferul lui Carlos Fortes la FCSB

Contractul e făcut, semnat între cluburi. Am semnat şi noi, ne-am înţeles, am terminat. Contractul jucătorului e făcut şi în română, şi în engleză, trimis lui Fortes. Impresarii vor şi ei. Cum să dau eu bani la un impresari? Eu nu dau bani la impresari.

L-am vândut pe Stanciu pentru zece milioane (n.r. euro) şi Reghe era supărat, zicea că Anamaria (n.r. Anamaria Prodan) merită şi ea 300 – 500.000, dar nu dau bani agenţilor. Impresarul e avocatul jucătorului, să ia bani de la jucător. I-am făcut 10.000 de euro pe lună, el a zis că da, ce fac impresarii e treaba lui. Îi dublez pe viitor salariul, dacă e. Am rezolvat cu clubul, contractul e trimis la el“, a declarat Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Carlos Fortes, atacantul lui Gaz Metan Mediaş
Carlos Fortes, atacantul lui Gaz Metan Mediaş

Carlos Fortes va ajunge la FCSB sub formă de împrumut până la finalul sezonului 2018 – 2019, urmând ca Gigi Becali să achite 300.000 de euro dacă va dori să activeze clauza de cumpărare. Dacă lusitanul va da randament în tricoul “roş-albastru”, atunci va semna un contract valabil pe patru sezoane. Gaz Metan Mediaş s-a grăbit să îi găsească un înlocuitor lui Carlos Fortes, iar sub comanda lui Edi Iordănescu a ajuns Mario Rondon.