Premier League

Ce se întâmplă la petrecerile de Crăciun din Premier League! Dezvăluirile unui fost jucător al lui Liverpool

25.12.2018 | 16:05
Ce se intampla la petrecerile de Craciun din Premier League Dezvaluirile unui fost jucator al lui Liverpool

Toţi fanii fotbalului englez ce întreabă ce se întâmplă la petrecerile de Crăciun din Premier League. Neil Ruddock, fost jucător al lui Liverpool, a dezvăluit secretele din spatele celui mai aşteptat moment al anului în rândurile fotbaliştilor.

“Era o nebunie totală. Petrecerea dura şi două zile, e normal că în prezent să nu mai fie lăsaţi fotbaliştii să petreacă la fel”, a povestit Neil Ruddock. Ajuns la 50 de ani, fostul fundaş central a participat la multe petreceri de Crăciun în perioada în care juca în Premier League“Ne antrenam timp de o oră, fără prea mare chef, apoi mergeam şi ne costumam. Până la ora zece seara eram toţi în bar. Era ceva fără control. Toţi jucătorii veneau. Obişnuiam să stăm la hotel pentru că nu puteam să ne întoarcem acasă în halul în care eram”, a continuat fostul internaţional englez.

Ce se întâmplă la petrecerile de Crăciun din Premier League: “M-au arestat după o noapte de pomină”

Petrecerile fotbaliştilor din Premier League sunt udate cu alcool din abundenţă, iar Neil Ruddock şi-a adus aminte de momentul în care a ajuns după gratii. “Un party la West Ham United a fost cel mai haotic. M-au arestat după o noapte de pomină şi am primit interdicţia de a mai intra în Romford (n.r. cartier din Londra). Harry Redknapp (n.r. antrenorul lui West Ham United) a mers la şeful poliţiei ca să-l roage să mă lase să intru în Romford, locul unde ne antrenam noi. Au decis că am voie să intru în cartier doar între anumite ore. Conducerea nu a fost prea fericită. M-au amendat cu salariul pe două săptămâni, însă soţia mea a fost cea mai nervoasă. Eu eram nevinonvat, colegii mei erau cei care au vandalizat o maşină”, a susţinut Neil Ruddock.

Ce se întâmplă la petrecerile de Crăciun din Premier League. Neil Ruddock a ajuns după gratii
Ce se întâmplă la petrecerile de Crăciun din Premier League. Neil Ruddock a ajuns după gratii

De-a lungul carierei, Neil Ruddock a fost eliminat de şase ori înaintea meciurilor care se joacă în perioada Crăciunului. Cu toate acestea, fostul fundaş central a susţinut că niciodată nu a primit un cartonaş roşu în mod intenţionat. “În cei 14 ani, timp în care am jucat la cel mai înalt nivel, am fost suspendat de şase ori pentru meciurile care se joacă de Crăciun. Toţi spuneau că intenţionat primeam cartonaşele roşii. Nu era cazul. Îmi plăcea să joc şi nu puteam să risc să pierd echipa”, a încheiat fostul fundaş central englez. De-a lungul carierei, Neil Ruddock a jucat pentru Millwall, Tottenham Hotspur, Southampton, Liverpool, QPR, West Ham United, Crystal Palace şi Swindon Town.