Fotbal intern

Ce se întâmpla cu Messi dacă la 9 ani ajungea la Steaua lui Gigi Becali

Adrian Porumboiu a vorbit despre posibilitatea ca marele star al Barcelonei, Leo Messi să ajungă în România şi să dea peste un patron ca Gigi Becali.
14.01.2018 | 18:29
Ce se intampla cu Messi daca la 9 ani ajungea la Steaua lui Gigi Becali

Fostul patron al grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu a vorbit la RadioSport 1 în stilul său caracteristic despre posiblitatea ca starul Barcelonei şi al naţionalei Argentinei să fi jucat în România de la vârsta de 9 ani. “Dacă Leo Messi ajungea în România la vârsta de 9 ani, cum s-a întâmplat la FC Barcelona, putea ajunge mare doar la Steaua.  Iar acolo daca îl supăra cumva pe antrenorul proncipal Gigi Becali era imediat dat afară“, a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu a vorbit şi despre alegerile FRF şi este convins că Răzvan Burleanu va avea cu adevărat un adversar mai puternic doar dacă Ionuţ Lupescu se gândeşte să candideze la şefia celui mai important for din fotbalul românesc. În cazul în care acesta nu o va face, atunci fostul patron al Vasluiului este convins că Burleanu va câştiga lejer încă un nou mandat.

“Burleanu este favorit!”

Preşedintele FRF este sigur că Răzvan Burleanu are prima şansă în tentativa sa de a cuceri încă un mandat pentru următorii patru ani. Burleanu nu pierde alegerile nici dacă candidează preşedintele României. Dar Ionuţ Lupescu este un candidat interesant, dar cred că pierde şi el deşi meciul o să fie unul destul de echilibrat.

Dacă candidează Balaj, atunci acesta pierde la scor”, a spus Porumboiu. Interesant este faptul că fostul patron al celor de la FC Vaslui nu mai intenţionează să revină în fotbalul românesc după ce a considerat că atît timp cât a fost patronul formaţiei FC Vaslui echipa sa a fost dezamantajată de arbitraj, dar şi de către sistem.