Fotbal intern

Ce și-a tatuat pe gât Florinel Coman de la FCSB! Gigi Becali s-ar putea înfuria

03.11.2018 | 18:22
Florinel Coman și-a tatuat un „Batman” pe gât înaintea jocului cu Astra Giurgiu

Jucătorul de 20 de ani al FCSB-ului și-a completat colecția de tatuaje. Florinel Coman a ales acum zona gâtului unde și-a tatuat un „Batman”. Nu e primul desen pe care îl are. Un “joker”, un popă de treflă, dar și anul său de naștere, 1998, scris pe braț se mai regăsesc pe corpul lui Florinel Coman. Jucătorul a ajuns la FCSB în 2017 după trei sezoane petrecute la Viitorul. Și Benfica l-a dorit la un moment dat pe Coman, dar Hagi a bătut până la urmă palma cu Gigi Becali. Două milioane de euro a plătit latifundiarul din Pipera pentru Florinel Coman căruia i-a fixat o clauză record pentru fotbalul românesc. O sută de milioane de euro trebuie să plătească echipa care vrea să-l transfere pe cel poreclit „Mbappe”

De-a lungul timpului, Florinel Coman a fost pus la zid de mai mulți oameni de fotbal. Ultimul care s-a alăturat listei, Cornel Dinu nu l-a iertat deloc pe jucătorul FCSB-ului care i-a stricat discursul din vestiar colegului Ionuţ Radu de la naţionala de tineret. “Procurorul”  s-a arătat deranjat și de un alt gest făcut de Coman. Astfel, după calificarea reprezentativei Under 21 la Campionatul European, jucătorul celor de la FCSB a pus manele în vestiar, în timp ce colegii săi Puşcaş şi Radu au preferat hit-ul Giannei Nannini, „Notti magiche”.

Ce și-a tatuat pe gât Florinel Coman de la FCSB! Tatuajul
Florinel Coman a semnat cu FCSB în 2017 după trei sezoane petrecute la Viitorul

Ce și-a tatuat pe gât Florinel Coman de la FCSB!

“Eu nu aş juca niciodată cu Florinel Coman. Coman s-a născut obosit. Cred că George Puşcaş e omul care ar trebui să joace titular în faţa lui. E un fotbalist mult mai complet şi e obişnuit mai mult să asculte Notti magiche, imnul Campionatului Mondial din Italia din 1990, decât manele. L-am văzut pe Coman. El atât ştie, manele. Păi, ştiţi cum e. Manele cânţi, manele joci, manele se alege praful”, a fost declaraţia lui Cornel Dinu la un post de televiziune de sport.

FANATIK.RO a mers mai departe. A vrut să vadă locul unde a început Florinel Coman fotbalul și a descoperit că jucătorul FCSB-ului a fost un mare fan al dinamoviștilor în copilărie. Chiar tatăl fotbalistului, Adrian Coman a declarat lucrul acesta. „Băiatul a recunoscut că a ținut cu Dinamo şi asta e! I-a spus-o direct lui Gigi Becali! Şi Mutu a ţinut cu Steaua, aşa că nu văd unde e problema. În schimb, pot să vă spun că n-a mers niciodată la Bucureşti ca să vadă vreun meci de-al lui Dinamo” , a precizat Adrian Coman

  • 9 goluri a marcat Florinel Coman pentru FCSB